Yabancılar 20.854 lot satmış görünüyor. Temettü olmayınca niye tutsun. Patron harika işler yapıyor. Baba oğul kutsal cima.
Yabancılar 20.854 lot satmış görünüyor. Temettü olmayınca niye tutsun. Patron harika işler yapıyor. Baba oğul kutsal cima.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
İyi yapmışsın. Geçen haftalarda bende suç duyurusunda bulundum. 16 ay önce savunma sanayiye iş yapan şirkete ortak olduk diye KAP gönderdiler, üstüne üstlük sermaye bile artırdılar, ne üretim var ne haber. Bu yaptıkları KY yi yanıltmaktır, asıl soruşturmayı SPK’nın bu sebepten dolayı yapması lazım, maalesef görevini yerine getiren yok. Herkes CİMER’e yazsın belki sesimizi duyarlar. YTD
EY MUSTAFA BAYRAKTAR
baban inat ederek bedelsizi vermedi hayatları parçaladı aynı yolda gidersen seninde ocağın sönsün ailece hayatlarınız paramparça olsun milletin hakkını verin
04.03.2026 17:35 tarihinde CİMER tarafından SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI tarafına sevk edildi.
zamanında seçeneklerim arassından bu cenabeti değilde diğer herhangi birini alsaydım, şimdiye ihya olmuştum.
bahtsız.jpg
Yer İmleri