Originally Posted by
nevriz
benim 40 yýllýk ayaklý borsanýn içinde olmam sizin sertifikanýzý yüze katlar,bu konuya girdiðiniz için yazýyorum siz madem o kadar bilgili ve ilgilisiniz ,madem þirket düzenbaz neden %100 üne onay veriyor hiç vermeseydi ,biz Taþkesenliyide baþ kesenliyide biliyoruz ,senin daha çok tecrübe sahibi olup kurumlarýn nasýl çalýþtýðýný neler döndüðünü öðrenmen lazým benimde size dost tavsiyem olsun ,araþtýrýn ,bir þirket üzerinden deðil yüzlerce þirket üzerinden
madem bu spk en doðru kararlarý veriyorsa ihlas holdingi bir inceleyin derim ,özelliði nedir ihlasýn çokmu muhteþem bir holding nedir bu kadar bedelli nedir her seferinde anýnda onay siz sertifkalýyým lafýný aðzýnýzaa bile almayýn bence komik oluyorsunuz, bana internet üzerinden alýnan sahte sertifika ve diplomalarý çaðrýþtýrýyor.
Eyvallah sýkýntý yok. Siz aynen böyle devam edin. Ben hiç yazmadým farz edin.
Siz bu kadar tecrübe ile zaten 100-120 arasý EMKEL nasýl pazarlandý bilmiyorsanýz bende kelimeler tükendi.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri