Bu hissede bir takým fýrýldaklarýn döndüðü çok açýk. Olan yatýrýmcýya oluyor, çok yazýk gerçekten.
Bu hissede bir takým fýrýldaklarýn döndüðü çok açýk. Olan yatýrýmcýya oluyor, çok yazýk gerçekten.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bir yýl önce 20,64 lira olan hisse bugün için % 100 deðer kaybederek 10 liralardaysa spk'nýn bu zamana kesinlikle incelemeye almasý gerekirdi.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Iyi çocuk olunduðunda rüyada þirinler görünmüyor
þirketin tek çýkýþ yolu yüksek bedelli
ky içinde en hýzlýca zararýný kapatacak yol bedelli
se sa yapsa etse bitti gitti reel duruma dönmek lazým baþka yol yok ama yönetim nedense ayak diriyor anlamak mümkün deðil
eski roma ata sözü derki tüm yollar bedelliye çýkar
Canlý olarak matrixten hissedeki hareketleri pek adetim olmasa da biraz izledim. Anlýk hisse fiyatý takip eden küçük yatýrýmcýnýn psikolojisine oynadýklarý çok bariz. Psikolojisi saðlam olanlara sözüm yok ancak hisseyi anlýk izleyenlere Allah sabýrlar versin. Tamamen alavere dalevere fiyat hareketleri var. Bu hisseyi alýp anlýk izlemek akýllý iþi deðil.
Yaptýðý þeyler kendi çýkarý için olmadýðýna inansam benimde umudum olurdu. Adam ekranda uydu muydu pomega robot diyor ama PC baþýna geçip borsacýlýk oynuyor sahte evrakla dünya bankasýný dolandýrmaya çalýþýyor kap haberi öncesi satýþ yapýyor. Sonrasýnda da yapýyor þeffaflýk sýfýr tek açýklama yok. Yatýrýmcý iliþkilerinden sorumlu carizma tarzý papaðanlarý var baþka bir halt yok ben bu þirketin yöneticilerine neden güveneyim bu adamý ters kelepçe ile kodese göndermeleri harici kurtuluþumuz yok þirket þeffaf bir þekilde yatýrýmcýdan bilgi gizlemeden yönetilmeli kayyum yönetsin daha iyi
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu isi artik tek seferde yuksek bedelliyle yap(a)maz. Kurbagayi kisik ateste kizartmak gibi parca parca yapacak. Ya da olmasi gereken Asset leri paraya dondurecek. Artik pomega mi olur plan s mi olur yatirimci bulacak. Yanliz Tera ya sattigi gibi peskes cekmeyecek. Yoksa bu sarmal boyle gider. Hos bu tescilli duzenbazlar bu gelen paralarida hic ederler.
Yer Ýmleri