Originally Posted by
nevriz
Samiye niye yalanlar söyleyip erhanı üzüyorsun dedim erhan benim can dostumdur hatta söyelemsi ayıp kulağınıda epeyi çektim uyyy ayy diye sesler çıkardı dur anlatayım dedi ; biz gayet güzel planlarımızı yaptık herşey yolunda gidiyorken aniden önümüze gözlerini ışıldadıp Türkiyeyi uçuracağını söyleyen nebati margarin çıktı nas dediler has dediler tüm dünya ölçülü şekilde faiz yükseltip pandemiden kaynaklanan enflasyonu düşürmeye çalışıyorken bizimkiler faizleri düşürerek enflasyonla beraber faizide patlattılar ,bizde daha önceden ölçülü borçlanarak işlerimizi yürütürken birden faiz belasına çarpıldık ,tabi verdiğimiz sözlerde zamanında yerine gelememiş oldu anlayacağınız baş ekonomistimiz yüzünden boşa düştük olay budur .
bende emekli olduğum için eskiden pazara gidip bir iki parça bir şeyler alabilirken ,şimdi pazarın sokağına bile gidemiyorum ancak pazarcılar gittikten sonra atılan çürük çarık bir iki çıkma birşey varmı diye bakmya gidebiliyorum maalsef oda yok ,samiye hak verdim birazda öğüt nasihat verdim peki abi dedi erhana selam söyle vaziyet aynen böyle ama durumu toparladık inşallah erhanıda zengin edeceğiz adam gibi yöneteceğim söz dedi
carizmaya gelince neden 2023 haberini bize yutturmaya çalışıyon dedim oda abi potansiyelimizi görebilir kılmak için hatırlattım onada iki gün lahmcun yememe cezası verdim . erhan sen benim can kankamsın kendini üzüp durma mide ilaçları kullanmak durumunda kalırsın rahat ol şu aralar saminin fotoğraflarına bakma ,önerim çiçekleri seyret ,çarşıya pazarada pek çıkmamaya gayret et ,benzin istasyonları ,otoyollar ,köprülerde uzak dur ,ye iç gül eğlen hoşca kal zorda kalma
Yer İmleri