Originally Posted by
yatýrýmcý_79
Ekim ayýnda, yani bundan 7 ay önce 646m USD olan ciro hedefi, yeni sunumda 251m USD ye düþmüþ. Yine 7 ay önceki sunumda ABD fabrikasý 2024 sonu denmiþti, þimdi 2025 sonu denmiþ. 7 ay önce þirket yönetimi bu hedeflerin tutmayacaðýný bilmiyor muydu? Bal gibi de biliyordu. Ekim ayýnda TR deki fabrika da faaliyete geçmiþ durumdaydý. Pom-US fabrikasýndan ciro beklentisi eski sunumda 90m USD idi. Hadi bunu bilemedin, 646-90 = geriye 556m USD kalýr. Ardaki 305m USD nereye uçtu?
Bilerek alenen yatýrýmcýlara gerçeðe aykýrý beyanda bulunarak yatýrýmcýlarý kandýrdýlar. Fiyat 300 civarýna gelince her olumlu haberde mal boþaltýldý (enerji sa ile imzalanan sözleþmeyi günü sert satýþ yedi, sonrasýnda sürekli düþtü).
Prestij filminde bir replik vardý, siz hileyi bulmak deðil kandýrýlmak istiyorsunuz.
Bu tür platformlarda þirketi pohpohlayanlara da itibar etmeyin. Tablo ortada..
geçmiþ olsun öncelikle. kasýmdan beri buradayim sayfayi takip ediyorum en yuksek beklentisi olan 300m$ ciro bekliyordu 2024 için. Ben 200m$ diye dusunuyordum. Burada da yazmýþýzdýr pomega gecikti grcikiyor hedefler birkaç yýl sarkar vs vs. en son 290tlde bir uyarý yapmýþtým kýsa orta vadeciler için gerçi ben de satmadým da benim beklentim daha ilerisi. her neyse tekrar gecmis olsun daha saðlam ayaða kalkacaksinizdir. hayirli cumalar.
her yerden demettü kazandýrýr mý?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
Yer Ýmleri