Oyunda bölüm geçmeye çalışan ama umudu bitince bişey olabilir diye tüm tuşlara basan çocuk gibisiniz yazdığınız şeyleri anlıyorum anladığım işin kahkaha atıyorum değerleme amortisman 2-3 keşime öğrenmişsiniz o kadar o kadar mantıksız ki yazdıklarınız üzülüyor insan amortisman ne mesela nakit çıkışı gerektirmeyen gider ne bu iyi mi kötümü sizde bu konuyu ödev verdim , konudan kopmamak kaydıyla sasa ile kont kariılstıran biri ile normalde bu konuları konuşmam 400 kez yazdım sami bu gün devletten teşvik devlet bankasından kredi alaa yarın sasa kurar erdemoğlı sittin sene kont kuramaz iki firma arasındaki fark bu kadar diğer yazdıklarınız hepsi yanlış kont finansman ihtiyacının ana nedeni yüksek yatırk. Yüksek ciro artışı sonucu ortaya öukan finansman ve işletme sermaye ihtiyacı sasa yatırm yapmış ok ama emtia fiyatları dibi gördüğünden kar yapamıyor ciro düşüyor finansna giderini azaltabilmek için stok tutmuyor iki firma ayrı dünyalarda sami 1 yanlış kararı kont makear bu noktaya getirdi ama kont değer üreten bir şirket şu fiyatları halletmiyor yine tekrarlıyorum 150 milyon usd civarı nakit sermaye artılşı yada ortaklık para bulunursa şu içinde 1 milyar usd değeri var