Aslýnda Sami’nin tipi herseyi açýklýyordu………..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aslýnda Sami’nin tipi herseyi açýklýyordu………..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hic sasmaz zaten once milliyetcilik sonra da din, Allah ve muslumanlik uzerinden ajitasyon yapmak.
Bakin Sayin Yarasa,
Velev ki ben ateistim, velev ki muslumanim, velev ki yahudiyim. Benim inancim ne sizin nede buradaki herhangi bi kisinin haddine degildir. Evet ben iftira attiysam Allah benim belami versin, evet bu hissenin dusmesinden menfaatleneceksem Allah benim iki kere belami versin. Bu kadar aciksozluyum.
Bakin yukarida bir yatirimci 100 lerden almis. Onun bedduasida orada. Onun ve onun gibi insanlarin vebaline girenlerin Allah belasini versin mi?
Bu arada sizin ve sizin gibilerin dualarina da ihtiyacim yok. Sizlerden gelecek dua ve iyiniyet gelmez olsun.
durum bu malesef...
ne dense boþ. yatýrým yaptým haram mecralara girmedim diye kendini avutan küçük yatýrýmcý malesef aynen bu þekilde bir kumarhanenin ortasýnda buluyor kendini.
kontr elbet bir gün daha farklý seviyelerde olacak ama o günler henüz yakýn deðil.
zaman malesef eziyet zamaný yatýrýmcýsý için.
ayrýca 25 yýllýk borsa hayatýmda gördüðüm en acýmasýz þemsiye formasyonu uygulamalarýndan biri bu. çok beterleri de var tabi de herif kontr tahtasýnda acaip iþçilik çýkarmýþ...
![]()
Youtube Teknik Analiz Kanalý -> @hisse.analiz
Senin aklýn yerinde mi Allahaþkýna kim almýþ 100 den ,benmi al demiþim o kiþiye benden mi etkilenmiþ,benim aldýrdýðýmý mý söylüyor.
Ben hisse o fiyatlardayken ve hiç bir zaman zaten aldýrmam söz konusu deðil ama yazý bile yazmadým burada ne 100 lerden ne 70 lerden.
Bela okumaktan vazgeçelim artýk. Bela okumak hem doðru deðil ve hemde anladýðým kadar sen bu iþten zararlý çýkacaksýn. O yüzden noktalayalým. En azýndan ben noktalýyorum.
Siz okudugunuzu da anlamamissiniz. Orada sizin aldirdiginizimi soyleyen var. Ama soyle girdilerinize bakincada sizin guzellemeleriniz temmuz 2024 de baslamis. Oncesinde Agrotta bayagi bir guzelleme yapmissiniz. Agrot un durumuda ortada zaten.
Ben diyorum ki bu insanlarin vebalini alanlarinda Allah belasini versin mi? Sizlik bir durum yoksa da he deyip gecersiniz zaten.
Agrot'u da yazalým.
Agrot'ta ve genelde güzelleme tabiriniz sorunlu , yanlýþ ve suçlayýcýdýr.Hisse için olumlu yazý yazanlara güzelleme yapýyor diyemezsiniz .Biz ona yorum diyelim. Ya da olumlu yorum veya yazý.
Agrotta ilk yazýmý fiyatý 18 lerde iken yazmýþým daha sonra hisse 42 lere çýktýðýnda yazdýðým yazý þirketi ve yatýrýmcýlarý
uyardýðým bir yazý olmuþ; yeni þirket kurulumunda bir þirketin %15 inin agrota verilmesi üzerine bunun az olduðunu daha fazla olmasý gerektiðini , bunun yeni satýn almalarda da önemli bir husus olduðunu yazmýþým.Sözleþme aþamasýndaki iþlerin imzalanmasýnýn þirketi büyüteceði yazýlmýþ.
Son yazýmý ise hisse 32 lerde yazmýþým. hisse son yazýmdan sonra tekrar 42 lere çýkmýþ ve sonrada düþmeye baþlamýþ.
Kimseye al sat demedik ,kim ne yaptýysa kendisi yapmýþtýr.
Kerizma kaç kiþiye kontr alýn dedi burada çok yazdý. Kerizma þakþakçýlarý krizmaya tek laf ettimi.
Yer Ýmleri