Sayn yarasa, enmeden bu aratrmay yapmanz olduka nemli. Bende size teekkr ederim. Benim branm daha ok Oyak zerindeydi. Twiter de baka bir hesabm var, Oyak 33 milyon hekta satmadan nce onuda yazdm. nk Oyak 55 lirada 33 milyon hekta satarak kendisini amorti etmeyi baard ve koca Oyak daha sonra irketin iini boaltarak finansal yke girmesini salayarak hekta buralara getirdi. Aslnda Sami, Oyak yannda evliya kalr. Oyak bunu nasl yapt, konu basit, birincisi iktidara ok yakn ve kiisel bir sahibi yok. Yatrmcya gram acmad. Kontrol irketindeki olayda byle, sahipleri yatrmcya acmyor. Derhl hissesinde olanalr gibi, 16 liradan 176 liraya, oradan 23 liraya getirdiler. Getirenlerle sahibi ve onun alnus adl yatrmc irketi ve ba aktr Zeynel abidin gdc. rnein bu hissede yle garip bir ey daha oldu. Twiter de dris adnda biri hisselerde yaplan speklasyonu yazyordu ve gven kazanmt. Zeynel abidin gdc bu ismide satn alarak derhl hissesine gven verdiler ve 1,5 milyar lira vurgun yapld. Borsann her yerde DNS bozuldu. Son 3 yln halka arzlar daha ok bozdu. Kontrol hissesini neredeyse sfrsan kefeden isim kymetli paa hocamzdr. Sayn paa gemi yllarda hisse nette de yazard.
Dier konuya gelecek olursak ben 100 liradan hisse alan iin bir ey diyemem, kontrol hissesinde halka ald gnden bilirim, almak nasip olamd ama bana gre 25 stop noktasdr. stnde senette kal, altnda tedbirli ol. Evet 3-5 lira beklemek yada bunu yazmak her adan skntl ama benim erhim bedelli oldu. Bir ka yaz ncede yazdm, bu bedelli beklenen den ok erken bir tarihte geldi. irkete ait yazlanlar mutlak suretle bir ngrdr, her hangi bir garantiye tabi olamaz. Selametle.

Alnt yaparak yantla

Yer mleri