Ya boþa sayfa israfý yapýlýyor bence. Adam þirket hisselerini yüksekten sattý dolar yaptý kenara çekildi. Hisseleri geri almak için baþvurdu SPK reddetti o da basmaya devam ediyor. Alýrsanýz daha 50 milyon lot var onlarý da satarým diyor. Þimdi ky çok fazla diye çýkarmýyor. Emkele bakýn bugün þu an kontrolmatik piyasa deðerinin yüzde 63ünenkadar geldi. Çünkü orda ky yok. Haber filan hepsi fasa fiso. Ne zaman satacak ky bulamaz mal elinde kalýrsa yðkseltir. Bu adam borsacý. Dolandýrdý operasyonu yaptý kenara çekildi. Sizin McFly uydularý bilmem bataryasý cartý curtu inanýn kahkahalarla gülðyordur. Ben Sami olsam karizmanýn yazdýklarýný her pazar keyifle okurdum mesela. Ýspanya'da elektrik kesintisi olmuþ da herkes depolamaya dönmüþ de Danimarka'da rüzgar türþbini bozulmuþ da vs vs. Burada yazýlanlar deðer hesaplamalarý filan hepsi çöp. Bu bahsettikleriniz kurumsal yurt dýþýna hesap veren þirketlerde olur. Burasý saminin çiftliði tek geçerli þey var o da kynin þirket içindeki payý. Bakýn emkel yüzde 80 halka açýk uydu depo hiçbir þey yapmýyor f/k eksidd pd/dd 11 borç içinde ama üst üste 4 tavan çekti. O yðzden bu tarz açýklamalar þirketi ballandýra ballandýra övmeler filan bana çok komik geliyor. Siz þu an ihlas holding hissesi aldýnýz spekülatif bir borsacý kaðýdý aldýnýz o ne zaman isterse çýkacak istemezse düþecek veya ayný yerinde kalacak. Gerisi boþa lakýrdý zaman kaybý.

Alýntý yaparak yanýtla

þirkettekilere filan da okutuyordur. Seninle hiç iletiþime geçen oldu mu merak ediyorum. Bunu samimi olarak soruyorum

Yer Ýmleri