"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
bebiþ zorunamý gitti ? kendin yazýnca ne güzel deðilmi biri sana yazýnca kim yapýyorsa allah belasýný versin
o zaman þöyle sonuçlandýralým kim kime durduk yerde sadece onaylamadýðý þeyleri yaazdýðý için paralý eleman vs diye iftira atýyorsa allah tanrý rab tengri vs belasýný versin ok mi
yüzsüz deyince aynaya bak diyecem ama göremeyeceksin
bebiþ 1 kelime bilgi yazmýþlýðýnýz yok þuraya gelen 3-5 lavuk ayný cümleleri yazýp duruyor tahmini 1000-50.000 hisse vardýr sýrf hava gazý arada trollemeye
ben niye düþtü niye çýkmasý lazým her þeyi yazýyorum ama paralý eleman oluyorum
laf söyleyincede amca amca tarýk abi topumu patlattý oluyor bu mantýklýmý
sen her boku yap söyle cevap gelince yok
cahil müptezelsiniz 1 kelime bilgi yok mantýk yok anca 60 tavan , hadi tavanlar olmasýn![]()
zarardan kurtarmasý için 5 deðil 10 deðil 15 deðil 60 tavan olmalýymýþ.. o tavanlarý dörtgözle bekliyoruz...![]()
Aidiyeti güçlensin diye kurum çalýþanlarýna hisse verip daha ilk günden yüzde 4 kitlemekbu Sami ve öme ikilisi gerçekten çok komikler. Keþke þirket filan kurmak yerine hünerlerini þov dünyasýnda gösterselerdi. Bugünkü parasal çöküþümüze üzülemedim bile o kadar ironik bir durum oluþtu. Yarýn artýk þirketteki herkes aþkla þevkle çalýþýr. Nasýl bir yönetimle muhatap olduklarýný çok daha iyi görürler.
Kerizma senin soytarýlýðýný 100 tavan bile deðiþtirmez. Sen patron soytarýsýsýn.
Aidiyet geliþsin diye verilen lotlarda kayýp doludizgin devam ediyor. Hisseler devredildikten sonra tek bir gün bile artý göstermedi sami&Ömer ikilisi. Þu an ne aþkla þevkle çalýþýyordur bütün þirket hayal edemiyorum)). Borsa tarihinin en büyük absürtlüklerini yaþattýnýz binlerce yatýrýmcýya ama þu sonuncusu en komiði en absürtü en saçmasýydý herhalde. Teþekkürler kontür. JCR da kredi notunu düþürmüþ. Bazý borçlanma yöntemlerinde direk bb(spekülatif) yatýrým yapýlamaz notu düþülmüþ. Allah hepimizi tez zamanda bu bozgunculardan kurtarsýn baþta da þirket çalýþanlarýný.
Yer Ýmleri