Snf arkadalarmdan birisine kontr aldrdm hatr saylr paralar kazand sonra kat dnce balad ktlemeye ve kt ama ok karl sonrada kad ktlemeye devam etti ,bir gn bana sami genel kurula gelemeyecek kacacak irkette batacak dedi gldm tabi .sonra genel kurulda sami bey ortada olan bir adam kendisine snf arkadam senin iin byle dedi gel bir fotoraf ekilelim ona watsaptan gndereyim dedim gltk fotorafta ekilip gnderdim arkadama ama satmya halen tm anlatmalarma ramen irketi ktlemeye devam etti nk sattktan sonrada ykselmiti ince bir kuyruk acsyla habire saldrd,
enseyi bu kadar karartma dedim dinelemdi imdi buraya bir takm gerekleri yazaym sami ve mer beyler bu irkete en az on milyar nakit veya mal varl koydular ki ok fazladr her ikiside bu paralarla yedi slalelerine yetecek durumda krallar gibi yaam srebilecek durmudaydlar, kamalarna ne gerek vard ayrca neden uzaya uydu gndermekle pomegay kurmakla dnyann en deerli adamlarn bir araya toplamakla canlarn dilerine takp rpnyorlard ,unu grdm adamlar ikiside yurtsever ve bilime kendilerini adamlar tm abalar Trkiye iin hi kimse bunu dnmyor neden %60 70 halka akm ona taklnyor bu gn satt yarn geride alabilir almasnada gerek kalmayabilir ynetim onlarda naslsa ,ayrca geen gn satt 32 milyonu dn ve bu gn alp yerine fazlasyla koyabilirlerdi ama yapmadlar onlarn amac borsada oynamak deil geici bir skkla son vermek iindi isteseler geri alr ikiyz milyon kadar bir parayda ceplerine koyarlard ama yapmadlar ,zetle bunca paralar varken neden rpnyorlar bu insanlar hemide dnya apnda gelecei olan ve ok zor bir ie neden soyundular aptallarmyd yle dnebilinir e aptallarsa uzaya nasl uydu yapp gnderdiler kendi imkanlaryla zetle aptal deiller sular akll olmak ve lkelerini sevmek ancak bizde bylelerini yok etmek gibi bir toplumsal rahatszlk var ne yazkki
bu irket batacak veya kt bir durumda olsa uluslar aras notu A + olmaz bir geenlerde eurubond izni istedi ve ald 20 milyon dolar kredi onaynda ald elin finasclar bizdeki ahbap avu ilikisyle deil adamlarn ve irketlerin gerek durumuna gre kredi verir uluslar aras kreditrler koca bankalara bile kolay kolay sendikasyon kredisi vermezken daha yazacak ok ey var ancak uzun yazlar sevmiyorum imdilik bu kadar ,herkese iyi geceler

Alnt yaparak yantla
Yer mleri