demekki sunumu yayýnlamasalar bi sýkýntý yaþanmayacaktý
sunumu gören tüm ky kont hücüm etti balinalarda yüksekten sattý
sami de ky öldürmek için keyiften satmaya devam ediyor
yani borç finansal tablo karmarjý borcun vadesi finansal verimlik bunlar önemli deðil ah o sunum olmayaydý kont 100 görürdü
zaten ky sorunu bu sizin o parayý kazanmamanýz gerekirdi ; 30 milyon usd favök üreten þirket deðeri 1.5 milyar dolara çýkmýþ hala alýyor
söylenti sosyalmedya gazlamasý vs
ama finansal tablo orda o durumu açýk gösteriyor
borç ciro favök yeni alýnan iþler vs hepsi orda duruyor
yani kandýrmaca vs yok
ama biz bu gazla girip iþ patlayýnca psikolojide en önemli savunma mekanizmasý olan yadsýma (inkar) kullanýp kendimizi rahatlatýyoruz
ben çalýþmadým için kötü not aldým yerine hoca bana kafayý taktý gibi
sami hisse sattý o þunu yaptý bu bunu yaptý vs ama finansal tablo yani saatli bomba hep orda duruyordu
Sayýn Ebrar
Lütfen sakýn yanlýþ anlama sadece samimi bir merkatan soruyorum 6 kat karla çýkmýþsýnýz halen burada neden yazýyorsunuz , amacým sizi sorgulamak deðil bu haddimede deðil amacýnýz buradakileri uyarmakmý yazmak için yazmakmý samimi olarak cevap verirseniz bende bir þeyler öðrenmiþ olurum ,teþekkürler ve saygýlar
Geçmiþin en sevdiðim yaný tecrübe kazandýrmasýdýr. Kontrolmatik 2023-2025 hýzlandýrýlmýþ þekilde öðrendi. Sonuç baþardý. Þimdi gelecek finansal göstergelerin demo senaryolarýna bakmak yeterli olacak. finansman ve faiz bölümünü hesaptan çýkarýn gözleriniz pirýl pýrýl parlayacaktýr. 2023 devede kulak..
iþtirakler herbiri unicorn oldu olacak..
26 Aðustos 2024 : Robot ve ileri Teknoloji'de çevresel üniteler tasarlayan, geliþtiren ve üreten baðlý ortaklýðýmýz Mcfly Robot Teknolojileri A.Þ., yatýrýmlarýn finansmaný amacýyla Türkiye'de faaliyet gösteren bir Banka'dan ilk 2 yýlý geri ödemesiz 10 yýl vadeli 48 Milyon USD tutarýnda yatýrým kredisi saðlamýþtýr. Ýlgili kredi sözleþmesi bugün itibariyle imzalanmýþtýr.
Yer Ýmleri