"yi bir plann en byk dman, mkemmel bir plann hayalini kurmaktr."
Clausewitz
Forum ortamnda yaplan her yorumun balayc olmad ve yatrm tavsiyesi olmad aktr. Buna ramen alnan kararlardan bakalarn sorumlu tutmak doru deildir. Bu erevede zr talebi yersizdir. Yok hkmndedir
Bu durumda bedelliyi yapan kazklad, bedelliye dahil olan kazkland demeye getiriyorsunuz.
Kazklanmak kelimesinin TDK szlk anlam u ekildedir:
1. bir mal deerinden ok pahalya almak, alverite aldatlmak
2. kaza oturtulmak
Ve siz gerekten, inanarak bu szleri kullandktan sonra zr dilemeye gerek yok diyorsunuz.
"yi bir plann en byk dman, mkemmel bir plann hayalini kurmaktr."
Clausewitz
Soner Hoca da o ektii video yznden sizde burada yazdklarnz yznden bakn ak ak yazyorum sorumlusunuz. Ya da ben yazdklarmdan. Birisi ikayet eder girersiniz incelemeye o zaman anlarsnz sorumlu musunuz ya da deilmisiniz. yice birilerine dann ve renin.
Negatif yazanlarda madem sorumlu deil o zaman niye o yazlar yazanlara o cevap yazlarn yazdnz. O zaman size gre buralarda isteyen herkes istedii gibi mesnetsiz yazlar yazabilir. Ben de acayip hayal krkl yarattnz bilgilerinize.
Bir dier konu bu ite temel analiz bu piyasada % 10 anlamlandramadnz linkteki olayn etkisi ise buna gre bir hayli fazladr.
"Hayalleriniz iin sessiz bir ekilde savan. nk onlar gerekletirirken yaratm olduu etki insanlarn tahamml edemedii bir eydir."
Bu irkette uan itibariyle halka aklk ka?Bu satlar nasl kontrol kayb yaratmyormu acaba? Herhangi bir imtiyaz da yok.
Bakn Yaman Tunaolunu da uyardk byle diyordu hatta onun halka akl ok daha azd yarn bir gn byle bir sonulanma olursa bu yaznz size hatrlatrm. O da daha yanndaki danman diye tuttuu kiinin ettii laflardan bir haberdi.
Gerekten ok yanl balamda yazlar yazyorsunuz burada ;
Yere gre sdramadnz irkette bedelli sermaye artrmna katlan yatrmclara kazklandnz demek nedir? O halde siz de kazklanm olmadnz m?Ya da o zaman sizde hisse mi yok yoksa bedelliden nce sattnz yeni mi aldnz? Diye sorarlar size sormazlar sanmayn. Bu yazlar da yazdklarnz ile siz beni yazmaya mecbur braktnz bana da hi kzmayn sakn. Nazike uyandrmaya alyoruz zrnz kabahatinizden byk.
Yazlarnzda soukkanllnz kaybettiiniz ak bence biraz yazmaya ara verin apkanz nnze koyun sakin kafayla yazdklarnz bir dnn.
"Hayalleriniz iin sessiz bir ekilde savan. nk onlar gerekletirirken yaratm olduu etki insanlarn tahamml edemedii bir eydir."
Dn akam arkadalarla bir dnde beraberdik, muhabbet esnasnda borsa konusu ald ve malesef 3 kiinin kontrolmatik aldn rendim ,sebebini sordum uzay muhabbeti ve fiyatn ok dmesiymi ,bizim borsa malum s bir piyasa sanrm kontrolmatik te yzbinlerce yatrmc var kim gelip bu enkaz kaldrmak ister merak ediyorum.
Yanl yaklam ,size daha nce kerizma diye eletrenlere kar kan bir paylam yapp onlara uymadnz ayn slupla cevaplamadnz iin takdire etmitim ancak son zamanlardaki stenge ergen egosu gibi davranan yazlarnz gerekten doru deil savunmaya altnz kontrolmaitie zarar vermesi bir yana insanlarn sinirlerinin alt st olmasna neden oluyor ,ltfen yapmayn ben sizi hem irket bilgilerine hem bilano bilgilerinze dayanarak sylyorum uzman derecede bilgi sahibisiniz ancak bunu daha kucaklayc yazlar yaparak irkete ve yatrmcya yarar salayabilirsiniz ,hem olgun hem ergen durumu istikrarslnz gsteriyor ,siz olgunluu sein ltfen
Yer mleri