Genel kurula gideyim diyorum ama bir yandan da kendime guvenemiyorum... Samiyi görüp sakýn kalabilir miyim emin olamiyorum.
Genel kurula gideyim diyorum ama bir yandan da kendime guvenemiyorum... Samiyi görüp sakýn kalabilir miyim emin olamiyorum.
Kontörlü hatta döndü mübarek sayýn abonemiz kontör yükleyin deðerli abonemiz millet kontörden hatlýya geçti bu hala Pamuða(Pomega) diye mesaj veriyor
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Burda görüntü þu birileri azar azar mal yediriyor millete alýþ satýþ kademelerini miktarý o belirliyor ama hergün mal daðýtýyor. ben ne alýrým ne satarým bedelli yaparsada rüçhanlarýmý satarým bedelliye medelliye katýlmam kendi çalýp kendi oynasýn o puþt her kimse
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
X te bi tanesi yazmýþ kontrolmatik çalýþanýyým maaþ alamadýk diye. Haber doðruysa Bu hem iyi hem kötü. kötü çünkü þirket sami tarafýndan batýrýlmýþ oluyor(bizi de batýrdý). Ýyi çünkü buradaki þahýsta maaþ alamýyor demektir maaþsýz gönüllü iþ yapar mý bilmem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri