Evet olabilir. 10 yıldır yaklaşık bu forumda takılırım arada uğrarım böylesini hiç görmedim. İnsanda ar olacak ar. Sıkıysa gitsin başkayerde böyle yatırımcıyı yanıltacak şeyler yazsın anında kapı önüne koyarlar. Yatırım tercihinde bulunurken bu şahsa bakmadım ben ama ota boka herşeyi şirket hayrına yorması ve en son para yoksa siz varsınız sizi kazıkladı demesi bardağı taşıran son damlaydı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sirketin YK uyesi Murat Tanriover gorevinden istifa etmis. Bu adamin istifasinin CEO istifasindan bile daha onemli oldugunu dusunuyorum. Tescilli duzenbazlarin borsa operasyonlarinin fikir babasinin hep bu kisi oldugunu dusunmusumdur.
Bu adamı biraz araştırdım uzman denilerek sıçmadığı ocak başı kalmamış,allah bilir kontrdaki finans hatalarında başrolde jön karakteri oynamış ,neyse kanımca kontrolmatik bir beladan kurtulmuş ,geçmiş olsun ,ben zaten uzman falan deyince bir on metre uzakta durmayı hep uygularım ,bu uzmanlar bana 1,50 kuruş olan thy aldırmamışlardı zamanında en son kızdım 3 liradan alıp 6 liradan satmıştım yıllar önce ,uzman diye işleri güçleri milleti uzatmak ,bizim zincirli küpelide onlardan biri (prof her tarafı oynayan)
https://kap.org.tr/tr/Bildirim/1545967
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Sayın Murat Tanrıöver, 22.01.2026 tarihi itibarıyla görevinden istifa etmiştir.
Sayın Murat Tanrıöver'in istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine; yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca [B]Sayın Ethem Umut Beytorun[/B]'un Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.
Bu yönetim kurulu değişikliğini isim değişti diye okumak yanlış olur. Kurumsal finansman kökenli bir ismin YK ya alınması, şirketin 2026-2027 dönemine girerken finansman, yapılandırma ve yatırımcı iletişimini merkezine aldığını gösterir. Bugüne kadar Kontrolmatik te sorun iş yapılmaması değil, yapılan işlerin finansal olarak doğru kurgulanıp doğru anlatılamamasıydı. Bu adım, tam olarak bu eksiğe yöneliktir. 100 TL olur mu sorusu da zaten bugünden yarına değil; ilk çeyrekten itibaren ciro ve kârlılıkta net bir toparlanma, Pomega/ESS tarafında görünür sözleşmeler ve finansman riskinin azalması ile birlikte 2026-2027 takviminde konuşulabilecek bir konudur. Yani bu hamle fiyat için değil, o fiyatın zemini için yapılmıştır. Hikâye satmak değil, hikâyeyi toparlamak istediklerini gösteren bir adımdır.
Bu atama, şirketin finansman ve kurumsal iletişim eksenini güçlendirme niyetinin somut göstergesidir. Uygunluk açısından güçlü yanları ağır basmakla birlikte, enerji sektörü ve büyük ölçekli sanayi yatırımı dinamikleri ile uyumlu deneyim beklenenden daha çok finansal süreç yönetimi odaklıdır bu da bir avantajdır, çünkü Kontrolmatikin en büyük ihtiyacı finansal sistem ve yatırımcı güvenidir.
Yer İmleri