pkart yataya 200 tl üzerinde vurmasını beklerdim ama olmadı.
pkart yataya 200 tl üzerinde vurmasını beklerdim ama olmadı.
şuradan bir tavan gelse hisseye can gelecek ama nerde bizde o şans..motoru soğumaya bıraktılar..
140-195
160-260
190-290
260-330 finish.
2024 çıkışına benzettim ya tutarsa
perşembe cumadan yukarı 2-3 gün sürerek brüte sokarlar mı bakalım bayram öncesi?
Yukarı gidişte zirve geçilmezse nanay olur aşağıda 140 altı sıkıntı bende.
Bedelsiz onayı gelirse de 2-3 tavanla yine fiş çekilebilir. Hayırlısı bakalım kalanları da sağa salim göndermeyi bekliyoruz.
bedelsiz onayı gelirse bence bir % 7 8 yapar sonra geri çekilir bu kağıdı niye alıyorduk biz sermaye düşük lot az bu beklenti bitiyor sonrası kar temettü falan filan diğer borsa şirketlerinden farkı o zaman artık dd ve fk lar ön planda olacak.
inşallah 330 değil 530 olsun 185 den 140 gördük bu gün boşluk kapattık diyelim cumaya kadar 160 165 görülmeli son satış fırsatı
Nilkiz abi aynı fikirdeyim yukarı çıkışta yeni zirve gelmezse bende kalanları vereceğim. Ya da biraz daha aşağıda 135 civarı stop gibi. Artık 140-160 civarı yataya sarar bedelsiz onayı mı bekler son hareket için yoksa onaya kadar iki yönlü sert hareketlerle yukarı devam mı eder izlemedeyim. Ben bir tur daha en azından 230-250 arasına bir hareket yapacağını düşünüyorum ama dediğin gibi dikkatli olmak lazım.
156 üstü kapanış gerek aynı terane devam ediyor hafif yukarı yap eksi kapat. ben bugünde 145 civarı kapanış alacağını düşünüyorum. hacim azaldı en azından dönüş emaresi gibi bakalım yarın ola hayrola..
Bu konuda size genel olarak katılmıyorum ortak..Siz haklı olsanız o zaman lotu yüksek olan hisseler hiç gitmez...Lotun az olması hissede ki hareketleri daha sert hale getirir aşağı yukarı ama asıl nihayi önemli olan piyasa değeridir. Pkart piyasa değeri bu cirolar ile normal mi sonuçta teknoloji şirketi...Benim elimdeki lotun 10 bin den 130 bin olması piyasa değerini değiştirmez aynı oranda hisse fiyatı düşecek.. Sonuçta bu hisse topluysa bölünmesinin bölünmemesinin hisse performansına etkisi çok olmaz. İnsanlarda şu algı var lotu az olan hisseyi al bekle voleyi vur bu iş bu kadar basit değil. Temel hükselişi desteklemeli. Benim pkart bulunma nedenim 22 milyon sermayesi değil. Bu piyasa değerinin pkart ile alakası olmadığını 10 milyar üzeri bir piyasa değeri fiyatlaması gerektiğini düşünüyorum. O zaman hisse fiyatı ne olabilir tahmin edin.
Yer İmleri