ALTNY Altýnay Savunma
![]()
ALTNY Altýnay Savunma
![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Sermaye artýrýmýnda, ortak satýþýnda ve de toplam arz miktarýnda neden küsüratlý bir miktar tercih edildi acaba?
Bana garip geldi.![]()
Yazdýklarým küçük bir yatýrýmcýnýn görüþ ve düþünceleri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Altýnay Savunma Teknoloji'nin halka arz tarihleri 8-9-20 Mayýs. Þirket 32,00 TL'ye talep toplayacak. Talep toplama aþamasý ardýndan Yýldýz Pazar'da iþlem görecek.
Talimat verdik bakalým ne kadar hisse verecek,genellikle hep 50 lot altýnda veriyor,eðerki elinde eþine dostuna hesap açtýrýrsan daha fazla alýyorsun,benim hesabým var biraz daha fazla alýyorum,sadece bunlar emekli iþleri büyük iþler deðil![]()
Herkes ekonomi profesörü oldu be.....
ALTINAY SAVUNMA KAÇ LOT DAÐITTI?
Altýnay Savunma halka arzýnda 58.823.530 nominal/adet hisse satýþa sunuldu. Halka arzda bireysel yatýrýmcýlara 11-12 lot pay düþtüðü tahmin ediliyor.
Altýnay Savunma Teknolojileri A.Þ.'nin halka arzý için geçen hafta talep toplanmýþtý. Altýnay Savunma halka arz sonuçlarý bugün belli oldu. Toplamda 3.628.586 yatýrýmcýya pay daðýtýmý yapýldý. Altýnay Savunma'nýn toplam halka arz büyüklüðü 1.88 milyar TL olarak gerçekleþti
Kocmt'ye göre buna katýlým bayaðý yüksek.
Yer Ýmleri