Hisse göçtü, noldi yahu
bu seferde ithalatta artýþ mý var yoksa
Hisse göçtü, noldi yahu
bu seferde ithalatta artýþ mý var yoksa
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ukraynanýn uzun menzilli füze kullanýmýný bahane edip, iki gün keriz silkeleme yapýldý bütün hisselerde. Altýnay'ýn yolu uzun, büyük resme odaklanmak lazým sayýn dede, günlük fiyatlar gelir geçer. Short açanlar þimdilik kazanýyor gibi görünse de yakýnda çoðu dökülecek. Sabýrlý olanlar kazanacak.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Savunma sanayi þirketleri genelde bu tip þeyleri tek baþlarýna yapmazlar. Ülkenin ihtiyaçlarýna göre belirlenin silah sistemlerinin yazýlým ve pek çok parçasýný devletin belirleyeceði kriterler ve izin dahilinde üretirler. ABD bile F-35 uçaðýnýn parçalarýný deðiþik ülkelerde ürettirmektedir. Altýnay savunma sanayi bu alanda teknolojiyi en üst düzeyde kullanan ve ülkemizin savunma sanayine destek veren güzide þirketlerden bir tanesi.
Þu kadarýný yazayým, þirketin faaliyet alanlarý içerisinde Hareket Kontrol Sistemleri, Silah Sistemleri, Ýnsansýz Sistemler (Hava ve Kara), Deniz Sistemleri, Mühimmat Ýmha ve Patlayýcý Üretim Sistemleri ve Test sistemleri bulunuyor.
Þimdi 50 adet insanlý ve
insansýz hava aracýný inip
kalkacaðý milli uçak gemisi
henüz tasarim aþamasýnda
Acaba altýnay bu projenin
neresinde yer alir
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bana göre, uçak gemilerinde mutlak gerekli olan "Gerçek Zamanlý Kýzýlötesi Ýz Yönetim Sistemi" , "iniþ sistemleri" ve "silah sistemleri" konusunda mutlaka katýlýmý olur diye düþünüyorum. Ýþte asýl bu proje savunma sanayi açýsýndan kayda deðer büyük resim. Bunu görmeden günlük fiyatlarla uðraþmak büyük hata.
Yer Ýmleri