sadece bofaya deðil yeteri kadar güçlü olan her oyuncuya serbest. þartlý virman varken açýða satýþ yasak demek saçmalýk zaten.
geçenlerde twitterda denk geldim, yatýrýmcýnýn biri gün boyu alark hissesini satan Colendi menkulün takasýnda sadece 196 lot olduðundan bahsediyordu. þartlý virman ile takasýnda hiç lot olmasa dahi satabilir..
Yargýtay Cumhuriyet Baþsavcýsý olarak Muhsin Þentürk seçildi
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
IMF, iklim ve sosyal programlarýn finansmaný için SDR kullanýmýný onayladý
Uluslararasý Para Fonu (IMF), ülkelerin rezerv varlýklarýný çok taraflý kalkýnma bankalarýna aktarmalarý
için yeni bir yöntemi onaylayarak, iklim deðiþimiyle mücadele ve yoksulluðun azaltýlmasý gibi sorunlar
için fon saðlamaya yönelik daha geniþ bir çabanýn parçasý oldu.
IMF yaptýðý açýklamada, yönetim kurulunun 10 Mayýs'ta Özel Çekme Haklarý veya SDR olarak bilinen
varlýklarýn, Inter-Amerikan Kalkýnma Bankasý ve Afrika Kalkýnma Bankasý da dahil olmak üzere kredi
verenler tarafýndan ihraç edilecek hibrit sermaye araçlarýnýn satýn alýnmasý için kullanýlmasýný
onayladýðýný belirtti.
IMF'nin kararý, ülkelerin SDR'lerini, iç düzenlemelerle kýsýtlanabilen saf döviz rezervleri olarak
saðlamak yerine, borç verenlerden hibrid sermaye araçlarý edinmek için kullanmalarýna izin verecek.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Kiralasa yine iyi. Bir kaç kez sordum burada cevap veren çýkmadý; çok basit bir soru.
BOFA bu akþam iþlem yaptý ve açýkta kaldý yükümlülüðü ne?
Bunun cevabýný bilmezseniz ardýna yapýlan analiz de hatalý olur.
SPK nýn BOFA nýn robotuna hiç bir yaptýrým gücü yok. Esas sýkýntý bu.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Mesele de bu zaten gücü yok deðil isteði ve amacý yok
Bu da bofa ile ilgili söylenenleri haklý çýkartýyor
Deðiþmeyecek ,deðiþtirilemeyecek danýþýklý gidiþat üzerine kafa yorup analiz yapmanýn manasý da kalmýyor , devenin boynunun eðrisine kafa yorsan ne fayda , neresi doðruki
Birde bu borsada uzun vade yatýrýmcý olacaksýn ,,insanýn aklýný kiraya vermiþ olmasý lazým
Yer Ýmleri