Bu arada ben portföyümü 30 nisanda boþaltmýþým,
1 aydan fazladýr tüprs sýz dolaþýyodum 157 lot tüp alýcaðým var bugün 7 lotu 164 den aldým.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6793173
Bu arada ben portföyümü 30 nisanda boþaltmýþým,
1 aydan fazladýr tüprs sýz dolaþýyodum 157 lot tüp alýcaðým var bugün 7 lotu 164 den aldým.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...73#post6793173
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bak hemen döndün yine ben sana gelirsin piyasanýn analizini yap diyorum sen yine yapamayacaðýn için daldan dala konmaya baþlamýþýn .Ben spotçuyum diyorum výop yapalým diyorsun výop benim inanýþýmda kumar net sen farklý görebilirsin .Mesala formasyon olayýný bile çarpýtarak yazýyorsun çünkü senden istediðim analiz olayýnda zayýfsýn grafta zayýfsýn bu yüzden yorumlamayý bile kývýrýyorsun , formasyondan anlayan adam bana formasyon iddiasý yapmaz formasyon çalýþtýðý sürece formasyondur öðren bunlarý , formasyona oynayan kiþi stoplos cebinde oturur masaya konuyu çarptýrma sabah piyasa analizini yap milleti eleþtiriyorsan gelicen sende burada yorumlayacan ozaman bakarýz senin boyuna posuna![]()
sana defalarca sordum ve sordular...FORMASYONDA KALICILIK NE DEMEK?..Kýrýlmasý ne demek...
Mesela boyun çizgisi var..Onu kýrdý..kaç saat bekleyeceðiz?
4 saat mi..günlük mü?..Tersi olursa ne yapacaðýz..kaç sat bekleyeceðiz.
Daha geçen gün burayý kýrarsa dedin..Ben de ona göre hareket ettim..ve kocaman zarar oluþtu...Buraya da yazdým.
Bunlarý sen yeni öðreniyorsun..Ben bu forumda nice arkadaþlarla tartýþtýk..Verdikleri kura göre SÝSTEM TESTÝNÝ YAPTIK...ASLA KAZANDIRAMAZ.
cidden matematikle aran nasýldý..Çünkü ayný þeyleri soruyorsun..
1- diyorum ki. ben hissede orta vadeciyim..TRADEYE TAMAMEN KARÞIYIM.ORTA VADELÝ YORUMUMU TÜM FORUM BÝLÝYOR.
-Diyorsun ki günlük yorum yap
2-Diyorum ki FORMASYONLA ORTA vadede kazanamazsýn.Çünkü kurallarý net belli deðil..KAÇ SAAT LÝK KAPANIÞ OLMALI..KAÇ GÜN BEKLEYECEÐÝZ...bunu baþtan açýkca söyle..
Tüm ihtimallere göre AMA KURAL AYNI OLSUN 5-6 iþleme bak..çöptür......
3- diyorum ki..ben sadece viobla trade ediyorum..40 kontrat demek 4.4 milyon poz. demek.BU TRADE ÝHTÝYACIMI KARÞILIYOR..Sen gel formasyon söyle diyorsun...
Yo cidden anlama problemi var.ALKOLU AZALT NORONLARI ÖLDÜRÜR..YAÞTA ÝLERLEYÝNCE HAFIZAYI DA ETKÝLER..SÜREKLÝ AYNI SORUYU SORARSIN..
Þimdilik sana bu günlük bu kadar yeter..
Gümüþ ons dünden beri dik dik çýkýyor.....üç önce 29,50 gelir diye tahmin etmiþtik....sert düþtükten sonra sert çýkýyor.....acaba yarýn ki abd verisini mi fiyatlýyor....malum bunlar her yerde önceden kulaklarý var....þu dakikalar da 32.26 en fazla benim tahminim 32.60 dolarý görürü akþam seansýn da....bana göre buralardan önümüzdeki dakikalarda 32 dolarýn altýna gelir diye tahmin ediyorum....
hafta baþýndan beri hergün 1 çizgi aþaðýsýný görmüþ
yarýn haftanýn son günü
yarýn sizce hangi "ok" çalýþacak ?
kýrmýzý - 2 alt çizgi
sarý - 1 alt çizgi
yeþil - üst çizgiye gider
https://i.hizliresim.com/7bkhnci.jpg
![]()
Bear_Bull
@BearBull26
formasyondan yürüyorsun ya apka
bozkurt þahit ykbnk satýþýnýn olduðu gün bütün tahtalarýmý sattým diye bozkurt karpuz kesecektik dedi onda mal çoþkuda satýlýr dedim ogun hemen grafý ters çevirdim yks de ilk 100 giremedim ama iyi okurum graflarý
aþaðý kanal hareketlerini grafladým benim oyunum výopa uymaz nerede uyar pozisyon açmada oda oyuncunun el becerisi ve oyunu ile alakalýdýr kýsa vade výop ta çalýþmaz bunlarý burada kaç kere yazdým .kendimce kendi katalizörlerimide koydum aþaðý beklentimin nedenini paylaþtýk cam göbeði ortalamadan bir uyarý yaptýk goy goy yaptýn o ortalamayý niçin uyarýda bulunduðumu anlayan testerede kalmak istemiyorsa bekliyor.Formasyon kanal katlamasýyla 3.10-3.11 bitecek .
bu bölge altý ile ilgilide düþüncemi paylaþtýmAyýn 21 de ben düþüþ beklediðimi beklediðim bantlara kadar yazdým benim için olay bitmiþtir.Kenarda o bantlara gelmesini beklerim
Endeks 10.240 üzerinde tutunursa ,ilerleyen günlerde sert tepki beklerim...
Ama tutunamazsa ,þemsiye formasyonu beklerim...
CÝDDÝYÝM ..NET YORUMUMDUR...
Ama sorun þu TUTUNURSA ne demek..Kaç saatlik kapanýþ..veya anlýk delmek mi?
veya günlük kapanýþ mý veya haftalýk mý?
Bunu yazmadýðým sürece MUTLAKA -KESÝNLÝKLE BEN HAKLI ÇIKACAÐIM..ASLA YANILMAM...SÝZE DE bunu göstereceðim..kayýt altýna alalým...
endeks 10.279
Ben kaçar...
Yer Ýmleri