sabah 10.20 msj tokatlý 14.30 da moodys fýsýltýsý baþladý 15.00 kademeli bofa ya sol þeritten sað þerite geçme hazýrlýðý ile kademeli arkada paylaþtýðým tahtalarda alým yapmaya baþladým.
sabah sattýðým tahtalar kchol,tuprs,thy dý biz teknikçilerin bir cebinde stoploss bir cebinde kar cebe yakýþýr düzeneði vardýr böyle havalardaayný zamanda ben trade eden oyuncuyum ama kene olmam gereken yerde bugun yaptýðým gibi haberi deðerlendiririm inatlaþmam buraya herþey yazýlmaz unutma bunlarý bak aþaðýda apka var sor bkalým herþey yazýlýrmýymýþ
þimdi akþam pozisyon yazdýk sasa yý bir sürü mjs var abi , bulut senin o tahtada ne iþin var bizi tanýyanlar hangi tahtalarda pozisyon açtýðýmýzý bilirler bu yüzden garip geliyor
bazen süpriz atlarý yazýcan kuponlara diyorum kendimce sebeplerim var duruma göre hareket diyelim
Þýkýþma devam ediyor.Bence ilk dalgada 1400 puanlýk bir hareket bizi bekliyor.Kanýmca en fazla 7-8 iþgünü içinde karar verilecek.
Bu sýkýþmada bitince kýsa zamanda býst100 ü: ya 9.100 ya da 12.000 de göreceðiz.Ya nick kurtulacak ve 2. kere nicki kurtarmakla bozkurttan üstün cesaret madalyasý alacaðým.Ya da nýck gider.
Bunca aksiyona ragmen ,VÝOB pasta aynen duruyor.BABALAR poz. deðiþtirmemiþ.Sessizce kenarda oturmuþlar.
BISTTUMY de týk yok..endeks'%2-3 yapmýþ.
Ama endeks düþerse en önde düþerler.Kanýmca yan hisseler endeksten(býst100) %20 daha kötü performans gösterirse uygun noktaya gelecekler(en azýndan orada ben alýrým). oran 3.20 de.Bu oranýn saðlam desteði 2.60 ta.Yani %20 daha olumsuz performans ile ve faiz indiriminin gözükmesiyle bunlar hareketlenir.
Badem bofasý 16.00 dan sonra 3 milyara yakýn mal alýyor yarýn onun saðlamasýný yapar baktýk dötü baþý oynuyor vedalaþýrýz ama yarýn önemli .
gyo pazarlamalarý baþlamýþ kuþ sitesinde ekimde faiz indirimi bile yapýyorlar![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Viçoþ yine okþanmak istiyorsun.. Sen uslanmaz arlanmaz yaramaz bir laftan anlamazsýn... Bak bugün mesela ASELS spot 2.72 vadelisi 3.21 kapanýþ. Halbuki bir ara ters makas neredeyse 0.80 % gibi idi.
Bunun neden ve niçin olduðunu belirleyen unsurlarý sana anlatýrým ama sen anlamazsýn Viçoþ..
Haaa abi lütfen anlat dersen anlatýrým ama sen yine de anlayamazsýn..
Neden mi ? Viçoþ un atasözleri gibi saçmalýklarý yumurtlayan beynin yanar da ondan..![]()
Yer Ýmleri