Acil þifalar, geçmiþ olsun!
Acil þifalar, geçmiþ olsun!
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Kardeþim geçmiþ olsun,bizim sülaledede var inme beyin travmasý,rahmetli dedeminde ölümü ondandý,3 ayda götürmüþtü 70 yýlýnýn aralýk ayýnda,ne yapalým bizde sýramýzý savuþturuyoruz,70 yaþýmdayým derken tamam saðlýklýyým ama amasýda var ne olacaðý belli olmaz.örneðin forumun patronlarýda göçtü gitti,annemde beyin kanamasý olmuþtu o atlattý,ama kalpten öldü 15 sene sonra,yaþý 83 tü.baþýmýzdakine birþey olmuyor diyeceðim,o zaten yaþayan bir ölü,2014 senesinde ölecek dediler ve hala ölecek,tam 10 sene oldu ölecek,erken ölseydi bu ülke bu kabusu yaþamazdý...saðlýklý günler dileðiylen.
TRT spikeri suriyeden canlý yayýn yaparken zapping esnasýnda gördüm,borsa için zaten arada sýrada teletexsine bakýyorum,adam canlý yayýnda zalim esed diyor,yani uzun aðzýylan konuþuyor,bu kanalda geçmiþten bir bayan uzun aðzýylan yavru muhalefet demiþliði var haberlerde,bunlarýn beyin yapýsý hep ayni uzunun kopyasý hepsi trol,bile,bile zararda olduðu halde TRT uçuk harcamalarý dikkat çekiyor...diðer havuz medyalarýný demeye gerek yok onlar hep uçmuþ,kaçak saraydan onlara hortum baðlanmýþ geçimleri oradan,istanbul belediyesi onlardayken havuz medyasýnýn yan kuruluþlarýnada belediye hortum baðlamýþtý sülük gibi kanýný emiyorlardý,belediye imamoðluna geçti bu hortumlar kesilmiþti çoðu iflas bayraðýný çekmiþti,elbet bunlarýn bir hesabý olacak,ne kadar hesaptan kaçarlarsa kaçsýnlar er geç hesaplarý görülecek,sistem bu hiç afetmez kötüyü.
10.000 üstüne çýkan borsa 9.900 altýnda,sanýrým hafta sonu satýþý yedi.
Uzun miting yapýyor,bir mok olmasýn gazaya gelmiyelim diye para ile tutulmuþ halk kullanýyor,sýkýysa normal halkýn içine girip yapsanya,çok az girdiði zaman halkýn içine sorularý geçiçtirip cevap vermiyor açýn yolumu diyor,acaba dünyanýn neresinde böyle adam var,adamýn herþeyi sahte ve kurgulu.
Yer Ýmleri