Haziran ayýný iþaret etmiþtim,olaylar hýzla geliþiyor,bir ölüm olayýda bekliyordum bakalým bu piyango kime çýkacak,ben demiyorum sistem öyle diyor,öyle gösteriyor![]()
Haziran ayýný iþaret etmiþtim,olaylar hýzla geliþiyor,bir ölüm olayýda bekliyordum bakalým bu piyango kime çýkacak,ben demiyorum sistem öyle diyor,öyle gösteriyor![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Rus yazar Anton Çehov'a baþarýsýz toplumlarýn doðasý sorulduðunda þu cevabý vermiþtir:
"Baþarýsýz toplumlarda, her aklý baþýnda zihne karþýlýk bin aptal ve her düþünüre karþýlýk bin aptalca söz vardýr. Çoðunluk her zaman cahil kalýr ve sürekli olarak bilgelerden daha fazladýr. Dolayýsýyla, bir toplumdaki tartýþmalara önemsiz konularýn hakim olduðunu ve sýð ve yüzeysel olanýn merkez sahneye çýktýðýný görüyorsanýz, o zaman derinden baþarýsýz olmuþ bir topluma tanýk oluyorsunuz demektir."
Mesela anlamsýz þarkýlar, sözler milyonlarý dans ettiriyor, þarkýya eþlik ediyor ve þarkýcý ünlü, tanýnan, hatta sevilen biri oluyor. Ýnsanlar toplumsal meseleler ve hayatýn kendisi hakkýndaki görüþlerini ciddiye almaya baþlýyorlar.
Öte yandan yazarlar ve yazarlar - onlarý kimse tanýmýyor, kimse onlara deðer veya aðýrlýk vermiyor. Çoðu insan sýradanlýðý ve duygusuzluðu tercih eder. Aklýmýzý uyuþturan veya saçmalýklarla güldüren biri, bizi gerçeklerle uyandýran ve gerçeklerle acýtan birinden iyidir.
Cahil toplumlarda demokrasinin iþe yaramamasýnýn sebebi budur; çünkü kaderinize karar verecek olanlar cahil çoðunluk olacaktýr.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Donald Trump: Ýran dini liderinin nerede saklandýðýný biliyoruz, kolay bir hedef. Þimdilik onu vurmayacaðýz. Ama sabrýmýz bitmek üzere.
Biz sizi ABD'nin kurulurken atalarýnýn neler yaptýðýn bildiðimizden, sizi iyi tanýrýz, sen de tescil etmiþsin.
O yobazý Ýran halký da sevmez, ne yapman gerekiyorsa yap, ne olacaksa da olsun.
Ama sen ve ortaðýn en az onun gibisiniz.
Masum halk etkilenmesin.
![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Pentagon, Ortadoðu'ya daha fazla savaþ uçaðý gönderiyor.
-SkyNewsArabia
ABD'ye ait tanker uçaklarý Avrupa'ya geliyor.
CNN:Görünüþe göre artýk biz (ABD) Fordo'ya (Ýran nükleer tesisi) saldýrý düzenlemek için her þeyi harekete geçiriyoruz.
Madem ABD Ýran'a dalacak,
O zaman Çin'de Tayvan'a dalar mý? dalarsa bu iþten en büyük zararý ABD ve dünya görür.
Tam bir satranç oyunu, hamleleri doðru yapanlar kazanýrken, masum insanlar canlarýndan kalanlar ise daha fakirleþecekler.
https://x.com/etkiliihhaberr/status/1935094587271369026
Bu twette ki espriyi dikkatle izleyinSonra aþaðý daki makaleyi okuyunuz.
Türkiye hedef ülke (Bahçeli'de konuya deðinmiþti)
https://www.sozcu.com.tr/turkiye-hedef-ulke-p185115
günaydýnlar
teþekkürler sn küçükçiftçi
güzel paylaþým![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yer Ýmleri