Bundan telafi ederiz ..........
![]()
Bundan telafi ederiz ..........
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ali Cengiz oyunlarýylan yönetilen bir ülke,bakalým bu cengizlerin sonu ne zaman gelecek...
Yap dövize baskýyý arka planda borcu kakala Vatandaþa,çýk enflason düþüyor faiz düþüyor de,peþinden mali dengelerde çürüme,çýk süper ülkeyiz büyüyoruz dünya bizi kýskaniyiii...
TCMB Para Politikasý Kurulu, politika faizini 300 baz puan düþürerek %43'e indirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsa üstünde bugün ölü topraðý yýðýlmýþ,kimse borsadan bir mok beklemesin hafta sonu olduðu için,10201-10101 beklentim var...ytd.
Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B1"den "Ba3"e yükseltti, görünümünü "pozitif"ten "duraðan"a revize etti; beklenti not ve görünümün deðiþmeyeceði yönündeydi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "BB-", görünümünü "duraðan" olarak teyit etti;
Yer Ýmleri