Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, ABB Baþkaný Mansur Yavaþ ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Uzunoðlu'na soruþturma açmak için Ýçiþleri Bakanlýðý'ndan izin istedi.
Ankara Cumhuriyet Baþsavcýlýðý, ABB Baþkaný Mansur Yavaþ ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Uzunoðlu'na soruþturma açmak için Ýçiþleri Bakanlýðý'ndan izin istedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Haber viop kapanmadanmý geldi yoksa kapandýktan sonramý?Kaç oynadý kapanmadan geldiyse.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Personel otoparkýna alýnmayan Saðlýk Bakanlýðý Daire Baþkaný, güvenlik görevlisinin ayaðýný ezdi, bilirkiþi ayaðý ezilen güvenliði asli kusurlu buldu!
Aydoðmuþ'un sözlerini duyan güvenlik görevlisi Ozan Kahraman ise "neden bana hakaret ediyorsunuz" diyerek araca yaklaþtý. Bu esnada arabasýyla yeniden hareket eden Aydoðmuþ, geriye doðru ani bir manevra yaparak Kahraman'n ayaklarýný ezdi. Sað ayaðýnda kýrýklar oluþan Kahraman, Aydoðmuþ'tan, Aydoðmuþ da "Kendini aracýn üzerine attý"diyerek Kahraman'dan þikâyetçi oldu. Baþlatýlan soruþturma kapsamýnda dosyaya bilirkiþi olarak atanan Emekli Emniyet Müdürü Himmet Oktan ise ezilme nedeniyle ayaðý kýrýlan güvenlik görevlisini "dikkatsizliði, tedbirsizliði ve yol üzerinde bulunmasý nedeniyle" asli kusurlu bulurken, Aydoðmuþ'un ise tali kusurlu olduðunu öne sürdü.
https://t24.com.tr/haber/personel-otoparkina-alinmayan-saglik-bakanligi-daire-baskani-guvenlik-gorevlisinin-ayagini-ezdi-bilirkisi-ayagi-ezilen-guvenligi-asli-kusurlu-buldu,1266805
Ýþini doðru yapan insanýn hiç þansý yok...
Þaþýrmayý çok uzun zaman önce býrakmýþtým, ama ne zaman Nirvana'ya ulaþacaðýz merak ediyorum..
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Hakimide Melik gökçek yapalým olsun bitsin demi ya diplomada hazýrdýr nasýl olsa.
Tam manasýyla AHLAK'i deðerlerin çivisi çýktý.
value teþekkürler.
Yavuz hýrsýz ev sahibini bastýrýr misali kör göze parmak
Ev kiralarýndan alýnan vergi %20 olacak derler buda ev kiralarýný arttýrmaz diyebilirmisiniz?
12 ay aldýðýn kiranýn 2 ayýný biraz fazlasýný iktidara vermek deðerli kaðýt bedeliyle.
Geri adým attýlar.
Ama sorun þu ki, hükümet o kadar çok vergi alýyor (daha önce ki sayfalarda grafik paylaþmýþtým) bu da tüm maliyetleri yukarý çekiyor.
Her alanda dünyanýn en pahalý ülkesiyiz, bu sürdürülebilir bir durum deðil.
Hükümet tasarruf etmesi gerekirken ha bire, emekli, iþçi ve memura çöküyor bu hayatý dayanýlmaz noktaya getirdi farkýnda deðilller. ( yada umurlarýnda deðil)
Parasý olan parasýný katlarken emekçi sürüm sürüm sürünüyor..
Hükümet tasarrufa yýllar önce kendinden baþlamasý gerekirken, tüm maliyeti halka yýkýyor...
Not: Kira ya verenlere destek anlamýnda yanlýþ bir anlam çýkmasýn, zaten stopaj yürürlüðe girse bu kiralara yansýrdý.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri