günaydýnlar
Bende hep dandik hisselerindeyim,petkim,pkent,kent cemas vs bütün sportifler hepsi külliyen zarar,eski ettiðim karlarlan avunacaðýz mecbur %500 eski kar þimdi %99 zarar,yani matematikçe 99 yazdým,%100,olsa sýfýr olmasý lazým,bir hisse 400 iken düþmüþ olmuþ 150 %250 düþüþ olmuþ,katlama olarak 2.5 kat düþmüþ ona göre demiþ oldum![]()
Valla ne diyeyim,adamlarýn niyeti çok kötü,TC yýkmak için gelmiþler iktidara,bütün kurum tabelalarýnda TC'yi kaldýrdýklarýna göre bunlardan herþey beklenir,demokrasiye araç diyenden ne beklenir,ilkokul kafasýylan devlet yönetiyorlar,utanmadanda ben ekonomstim diyor,ona full evet oyu veren aptallara sormak lazým,al tepe,tepe kullan dediler yargýyý ele geçirmek sana helal olsun dediler,ben bunlarýn hiçbirine acýmýyorum,hepsi asalak gürüplarý memleketimden biliyorum,dedem rahmetli elinde süngü cepheye asker arýyordu hepsi daðlara kaçtý,bunlarýn tümü hain 3-5 haricinde,giresun merkez sosyal demokrat,bütün savaþlarda düþman ayaðý girmemiþ þehirdir,buda çepnilikten gelmedir,ama dað köylerini ben halktan saymýyorum vataný için savaþmamýþtýr,Ýik kafile özal zamanýnda gelmiþti,sonraki RTE zamanýnda,çlerinden birisi muhammete verilmeyen yetkiler Atatürke neden verildi diye bana cevap etti,peþine düþtüm kaçtý,adama bak seni *** olmaktan kurtarmýþ Atamýza ettiði lafa bak,onu geçtim çoðunluðu Atamýza küfür ediyor,ifþa etsen neye yararki sýrýtarak sana bakýyor,varsýnlar aç kalsýnlar altlarýna don bulamasýnlar,þimdi kem,küm ediyorlar,neymiþ oy verilecek adam yokmuþ![]()
Giresun merkez eskiden görgülü asil ailelerden mert dürüst insanlardan oluþurdu,ama çoðunluðu il dýþýna çýkmýþtýr yerine çapulcular vatan haini dolmuþtur bu hainlerýn oyu hep iktidara akar,CHP dinsiz partisiymiþ,il içinde dengeli oy daðýlýmý vardýr,il dýþýna daðlara doðru gittinmi %80 üstü ak kazanýr,zamanýndada özal kazanýrdý,artýk ne yazayým...
Yer Ýmleri