Baðýmlý olmayan internet servisleri yok gibi,zaten merkez teþkilatý ABD kaynaklý,bu forumuda ruslar aldý ama oligarklar gibi birþey faþist kapitalist sayýlýr,yani dikmediði horozun sesini dinlemez,sözde sosyalist görülür,ekonomi ve finas sayfasý aktif olarak ÝNVESTÝNG o zaten bir siyonist yahudi kuruluþu bizde çoðu þeyi oradan takip ediyoruz verileri,bu forumda mecbur ülkenin gidiþatndan etkilendi mecbur sattýlar ruslara,meynet vs gibi yerleri daha önce almýþlardý,orada forumu kapattýlar iktidar yanlýsý gibi davranýyorlar,big para,maynetede üyeliðim vardý forumu kapattýklarý için oralaradan tüðdüm,þimdi buradayým buda nereye kadar sürecek bakalým,ben öyle sýra haberleri sevmem,finans,siyeset. bilimsel temellere dayalý haberlere bakarým,zamanlan abuk sabuk yazýlar yazýldýðýnda mecbur bende katýlýyorum,bu forum eskisini çok aratýyor,üstelik yatýrým amaçlý yazýlardan çok uzak,biraz aktif olan VÝOP bölümü,big parada faaldim tüpçü aldýktan sonra orayýda boþ verdim forumu kapattýðý için,bunlarn haricindede çoðu yere üyeydim onlarýn çoðu kapandý,neyse nereye savrulacaðýz bakalým...
Borsa gorsa modunda hala,içinden bir hissenin yüseleceðine emin olan alabilir sadece![]()
Seçim öncesi Sarý kafa swap kanalýyla 50 milyar dolar gönderecekmiþ (bloomberg) BÝST yükselerek kutlama yapýyor.
https://x.com/didemyvzylmz/status/20...780673111?s=20
Sonra bu tweet i okuyor ve ürperiyorum, hiç bir þeyi doðal akýþýna býrakmýyorlar, zaten en baþýndan beri böyle deðil miydi?
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Ayni model peþindeler bunada takçýlar hemfikir içindeler,sorsan köpürüyorlar,mal varlýðýný açýklama yapalým diyorlar ses yok,128 milyar dolarý kýsa zamanda neden yaktýnýz sorusunada fýsss,suriyelilere daðýtýlan paralara ses yok,vatan haini hrsýzlar,suçlu CHP,yaðlý urganlýklar bana göre...
VÝOP 0.70 üstünde açýlýþ eksi olarak,dün sert yükseliþinde biz bir mok görmedik BJK haricinde...
Yer Ýmleri