Borsa 12500 üstüne çıktı,nasıl çıktı bilmiyorum,dışarıdan para akışı var diyorlar,acaba ülkeye kara parayı kim sokuyor diye soruyorum,ünlü insanlara baskın düzenleniyor devamlı damgalanıyor,ama pudra şekeriylen ticaret yapanlara tık yokkk...
Borsa 12500 üstüne çıktı,nasıl çıktı bilmiyorum,dışarıdan para akışı var diyorlar,acaba ülkeye kara parayı kim sokuyor diye soruyorum,ünlü insanlara baskın düzenleniyor devamlı damgalanıyor,ama pudra şekeriylen ticaret yapanlara tık yokkk...
Ülke manyakların elinde esir,sebep EVET oyu verenlerde başımız onun için moktan çıkmıyor, yapılanları bu ülkeye düşman yapmaz sadece düşmanlan işbirliği yapar suçuda CHP'ye atar.
Zat ne diyor kadınlarımız saldırı altında diyor.EEE İSTANBUlL SÖZLEŞMESİNİ KİM FES ETTİYSE SEBEBİ İPTAL EDENLERDİR,valla bu kadarıda pes yahu.
İmam oğlununda uçak davası fos çıktı bunu haber yapan başta TRT peşi yalaka medya trolleri,guya uçakta fuhuş varmış,yapay zeka ile harmanlamışlar,bunlar kansız,devamlılığı devam ettirmek için yalan üzerine yalan baş aktör ağzında salya hönkürüyor CHP'ye,bu topiklerdede mevcut inanan,zaten çoğu kıt akıllı,buradan yazılanlardan birşeyler öğreniyorlar gelip ahkam kesiliyor çoğu,üstelik benim için bu adam neden tutuklanmadı diyorlar,benin korkum yok içeri atsalar çokları sevinir...
İlginç olaylar yaşanıyor,tak partisi sus pus...
Ülkede yargıya ve hukuğa güven sıfır,yaparsa tak yapar...
Adam işçi emeklisine zam doğru dürüst zam vermedi,memur emeklisine bile 19 verdi,adam hiç olmazsa 15 yapar,12 yaptı,guya üle ekonomisi büyüyormuş bunu gören varmı,vur abalıya,abalıya vurarakmı büyüyeceksiniz,kasada para full diyorsunuz,ama ingiliz ve merkez bankası hiç öyle demiyor,ödemeler dengesi sıkıntılı,zamlı maaşı vermek için milyarlarca iç borç bonusu çıkartmışlar nakit elde etmek için![]()
Endex 12800 üstünde,neye göre üstünde hiç anlamıyorum işban 14.50 bile değil,garanti mafiş 147 az üstünde,yani sıkıntılı,eskiden garanti 160 görmüştü,işbankta 16![]()
Yer İmleri