Ýyi tesbit
TIMARHANEDE BU HAFTA- 196 HER ÞEY KAYITTA!
https://www.youtube.com/watch?v=hXPZeN0eX_0
Ýyi tesbit
TIMARHANEDE BU HAFTA- 196 HER ÞEY KAYITTA!
https://www.youtube.com/watch?v=hXPZeN0eX_0
Borsada iyi bir zarar yazdýk,2008 ile ayni,o zaman 8000 yazmýþtýk þimdi 80.000 üstelik o zaman borsada %50 idik,þimdi %10,oranlarda þimdiki gibi deðildi,mesela kent 6 liraydý þimdi 400 cývarý,yani aralarýnda daðlar kadar fark var,bende en fazla o zamanlar kardemirler petkim vardý krþ ile ifade ediliyordu,þimdi bile onlar çok yükseklerde,2008 krizini 5 misli artýþlan kapatmýþtým,þimdi ne olacaðý belirsiz tabiki bu iktidarlan,geçmiþin 8000 lirasý demek þimdinin 800.000 lirasý demek,yani 80.000 zarar onun yanýnda kuþ kadar,þu varki aradaki farký yaptýðým karlarlan egale ettim,tabiki zarar,zarar sayýlýr,yani emekli maaþým karþýlýðý 2.5 misli,35 senelik borsacýyým,bir varki benim dünürün biri gibi kayýp yaþamadým,o 94 krizinde 3 trilyon kaybetmiþ benim gibi iktisatçý,bazen dalge geçerim senin ekonomistliðine diye bendende 7 yaþ küçük,eþide iktisatçýydý,þimdi onlar arazi zengini ondan kurtardý otelleri var,lojistik þirketleride vardý orayýda ortaðý batýrmýþ,okul iþine girecekti sokturmadým ona damadýn birisini yönlendirdim eðitimci olduðundan,ona çoðu þey sýraladý vazgeçti gibi,bazen soruyorum hala okul iþini düþünüyormusun diye evet diyordamada bunu iyi takip et para þýmartmýþ diyorum,diðer dünür maçkanýn 4/1 onlarýn,oðlandan taraf dünür teksilde batmýþ kýçý toplayamamýþ,yani çulsuz,oda diðer dünürün ayni yaþlarýnda,kýz alýþ veriþinde ona 500.000 dolar borcum var demiþ,düðün arasýndada söylemiþti,arazileri kartal,maltepe pendik ve kabataþta,hepsinin üstünde bina var,onu gayri menkuller kurtarýyor,neyse ben onlarýn yanýnda civciv kalýyorum nolur 15 -20 dairen olsa neye yarar,tabikide kötünün iyisi sayýlýr bunada þükür,zaten ölüm çaðý yaþýnda sayýlýrýz,temennim RTE ölümünü göstersin bana,ülkeye çok zarar verdi...
Ülkemizin en iyi durumunu 1950-1970 yýllarý arasý kuþaklarý bilir,tabiki iyi okuyanlar adýna,bütün yük onlardadýr,merttir korkusuzdur,iþte bundan yýkamazlar ülkemizi içsel dýþsal hainler tarafýndan,Sanýrým Atamýzda bu kuþaðý tarif etmiþtir,yani bunlardan ders alýna getirmiþtir lafý...
Hisse Net'in eski haline yakýn baþka bir forum var mý ?
Ýyi üfürüyor,acaba CHP'ye bakan olurum hesaplarýmý yapýyor anlamadým...
Bakan Þimþek 'Önemli fýrsatlar yaratýyor' diyerek açýkladý! 'Orta Doðu'daki savaþ..."
https://www.hisse.net/haber/bakan-si...ki-savas-71308
Eskiler mazi oldu,eskiden cývýl cývýldý þimdi o durum yok,hisse harici birþey yazdýnmý uyarýylýyordun,beni dehlemiþlerdi o zamanlar,þimdi önüne gelen yazýyor,üstelik topiklerlen alakasý olmayanlarý yazýyorlar,bigpara mynet vardý reisimizi eleþtiriyor diye forumu kapatmýþlardý,bigparada üyeliðim vardý sene sonu üyeliðimide sildiler,onlar tapýcý arýyorlar,benim bildiðim bu kadar,eðer bildiðin bir forum varsa banada bildir,investing var oda çorba kazaný gibi oradanda kovdular beni...
VÝOP %-2 açýlýþ yaptý,uzak doðu piyasalarý yükseliþ yaþadý,sanýrým brend 100 dolardan 107 dolar oldu sanýrým ondan ,biraz sarý kafanýn dngesizliði,barýþ yapacaðým dedi,peþinden sert vuracaðým dedi![]()
Dünya yanýyor, BÝST saçýný tarýyor.
Her þeyde olduðu gibi dünyadan o kadar kopmuþuz ki yaþayarak görüyoruz.
Ekonomik gerçekler kimin umrunda, bazýlarý dün pozisyonda ters ayakta yakalanýnca bugün bir çok hisse negatiften pozitife döndü.
Tabi ki Alt coin piyasasýnda her þey normal!
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri