Daha önce yazdım tüpraş da hisse değerli zorlama kırmızı oluyor sonra yeşil neyse çok merak ediyorum açıklayacağı 1,çeyrek bilançoyu daha önemli olan 2,çeyrek bilançoyu daha çok merak ediyorum.
Daha önce yazdım tüpraş da hisse değerli zorlama kırmızı oluyor sonra yeşil neyse çok merak ediyorum açıklayacağı 1,çeyrek bilançoyu daha önemli olan 2,çeyrek bilançoyu daha çok merak ediyorum.
Portföyüm de 1 hissem tavana kitlendi seansı kapattı..tüpraş da tavana kitleneceği günler gelecektir sabır bir daha sabır.
benim hatırladığım 3 ekim 2022 de tavan çekti sadece, ve bu tavan tarihindeki tek tavan olabilir. ben çok seviyorum tüpraşı ancak sizin beklentileriniz bira fazla iyimser.
Borsa çok ezildi enflasyon da orta ölçekli temeli iyi hisselerin çoğu hisse fiyatı enflasyona ezilmiş illa ki onlara da sıra gelecek de işte o zaman da tren de olmak gerekir.Öyle bir algı var ki chp enflasyonu yaratan parti konumunda gerçekten şaka gibi bir durum.
Büyük resim de tüpraş da hiç bir sıkıntı yok günlük düşüşler olacaktır pislik yapacaklardır normal durumdur.
233 TL den milyonlarca payı alanlar turşusunu kurmak için almadılar.
Zorluyorlar düşüş yaşamasına şaka gibi al gülüm ver gülüm yahu bilanço arifesi küçük akıllarıyla baskı yaptıklarını zannediyorlar.
Yer İmleri