En düþük memur maaþý 1.500 dolarý, bu eþþek çekmez yýðýlýr kalýr.
En düþük memur maaþý 1.500 dolarý, bu eþþek çekmez yýðýlýr kalýr.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ýhracat ve ithalat olarak bakarsak. Kur yerinden ýðranmýyor. Bu durumda sanayi ihracat yapmak için fabrika mi kurar yoksa ithalat yapmak için firma mi kurar. Ya da ülkeye giren para yatýrýma mi girmiþ faize mi. Ben ilk bombayý turizm den bekliyorum. Bakalým yeni ekonomi modeli turizmin mk.
Abi benim ne kadar yaþayacaðým belli deðil. Zaten yaþ ilerlerse benim için hayat zorlaþýr saðlýk sebepleri yüzünden. Ben saðlýðýmda çocuklara üç beþ ne yaparsam onun derdindeyim. Düðünü yaptýk oðlana arabayý da aldýk. Bir daha kumara gerek yok. Borsayý bu ay býrakacam þimdilik. Sonbahar da dönerim. Bu arada benim stoklarda A dan Z temizlik malzemelerinde 2 yýllýk gibi stok yapmýþým. 10 TL ye aldýðým banyo sabunu 100 TL olmuþ bim de.
Ben ihl mezunu olarak yetkim olsa ilk yapacaðým imam müezzin sayýsýný %90 azaltmak, muhtarlýðý kaldýrmak, þoförlük ve odacý sayýsýný azaltmak olur. Diyanet 210 bin muhtar 50 bin, 100 bin þoför, 100 bin de sekreter odacý çýkar en az. Bankamatikler var 1 milyonu buluruz Total. Al sana 1 trilyon tasarruf. Daha üç beþ maaþlara el atmadým. Akp de görev alanlar bir yerden maaþ almadan mý partiye çalýþýyor.
Çok sýkýntýlý olan yer üniversite eðitimi. Þuan 7 milyon dan fazla öðrenci var. Lise ve ortaöðretim 13 milyon. Ülkenin 20 milyonu okuyor. 30 milyonu kadýn bunlarýn az miktarda çalýþan var. 15 milyon emekli 30 milyon çalýþan varmýþ kaçak göçmenler ve kayýtlý ensarlar hariç. Emeklilerin %50 den fazlasý bir þekilde çalýþýyor.
Ben umudumu kaybettim sebebi ise plan program yok ezbere gidiyoruz. Az önce okuduðum haber de bunu doðruluyor. Güneþ paneli enerjisi üretimi için kurulan fabrika ülke ihtiyacýnýn 10 katýndan fazla. Bunlarýn hepsi teþvik almýþ. Ya kardeþim ülkenin ihtiyacý ne kadar üretim kapasitesi ne kadar yeter hiç mi hesap kitap yapmýyorsunuz. Birde bu panel hammaddelerinin bazýlarý çabuk bozulan bir maddeymiþ 25 yýl ömrü var diye kurduðun sistem 2-3 yýl sonra bozulursa ne olacak. Muhtemelen ülke yine bir gün elektriksiz kalacak. Tabi bunun en baþýnda liyakatsiz kadro var. Baþtan aþaðý böyle dolmuþ devlet.
Ýlk önce sahte diplomalý Fetö nün adamlarý Kamunun 1 lot hissesi olan yerlere bile çöktüler...Çökülenlerden biri de benim...Sonra Hoca Efendi Fetö oldu ; Fetöden boþalan yerlere Derin devlet ve Cemaatler çöktü...
Ýþ bilen deðil para kazandýranlara koltuklar verildi...Sistemi nereden kopyaladýklarýný söylemeyeyim.Muhalifler alýnýr a.q...
Yer Ýmleri