Originally Posted by
ayhan53
Birgn: "Mehmet imek‚„in ekibinde tek maa alan hibir brokrat olmad ortaya kt.
1’ Abdullah Erdem Cantimur: Hazine ve Maliye Bakan Ya rdmcs, Ziraat Bankas Ynetim Kurulu yesi.
2’ smail lhan Hatipolu: Hazine ve Maliye Bakan Yardmcs, Trk Telekom Ynetim Kurulu Bakan.
3’ Osman elik: Hazine ve Maliye Bakan Yardmcs, Trk Eximbank Ynetim Kurulu Bakan.
4’ Zekeriya Kaya: Hazine ve Maliye Bakan Yardmcs, TPRA Ynetim Kurulu yesi.
5’ Seluk Sevin: Vergi Denetim Kurulu Bakan Yardmcs, Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Ynetim Kurulu yesi.
6’ Mustafa Ko: Hazine ve Maliye Bakanl Strateji Gelitirme Bakan, Devlet Malzeme Ofisi Ynetim Kurulu yesi.
7’ Mert zarar: Hazine ve Maliye Bakanl Bilgi Teknolojileri Genel Mdr, Trkiye Denizcilik letmeleri Ynetim Kurulu yesi.
8’ Fatih Altnkayk: Hazine ve Maliye Bakanl Personel Genel Mdr, Trkeker Ynetim Kurulu yesi.
9’ Didem Bahar zgn Ylmaz: Hazine ve Maliye Bakanl, Ekonomik Programlar ve Aratrmalar Genel Mdr, Trk Eximbank Ynetim Kurul yesi.
Ÿ€Ÿ Serdar lker: Hazine ve Maliye Bakanl Finansal Piyasalar ve Kambiyo Genel Mdr Yardmcs, Kredi Garanti Fonu Ynetim Kurulu yesi.
1’1’ Kerem Dnmez: Hazine ve Maliye Bakanl D Ekonomik likiler Genel Mdr, Katlm Finans Kefalet A.. Ynetim Kurulu yesi, Trkiye Kalknma ve Yatrm Bankas Ynetim Kurulu yesi.
1’2’ Muhammet Faruk Aykut: Hazine ve Maliye Bakanl Kamu Sermayeli Kurulu ve letmeler Genel Mdr, Trkiye Petrolleri Anonim Ortakl Ynetim Kurulu yesi.
1’3’ mer Karademir: Maliye Bakanl Kamu Finansman Genel Mdr, Trkiye Kalknma Bankas Ynetim Kurulu Bakan Vekili.
1’5’ Bekir Bayrakdar: Gelir daresi‚„nin Bakan, Merkez Bankas Denetleme Kurulu yesi, ASELSAN Ynetim Kurulu yesi.
1’6’ Faruk Gzbyk: Bakanla bal Gelir daresi‚„nin Bakan Yardmcs, ller Bankas Denetim Kurulu yesi.
1’7’ Mehmet Arabac: Gelir daresi Bakan Yardmcs, Merkezi Kayt Kuruluu A.. Ynetim Kurulu yesi.
1’8’ Bekir Emre Haykr: zelletirme daresi‚„nin Bakan, PETKM Ynetim Kurulu yesi, Ereli Demir Ve elik Fabrikalar T.A.. Ynetim Kurulu yesi.
Yalnz insanlarmzn ar bedeller vererek dedii vergilerin bu kadar sistematik bir ekilde i edilmesi de gelecek nesillere rnek olmal.!
Ke balarn kapanlar, devletin israfn, 5 li etelerin vergi vermeyi brak zerine tevik almalarn,
A'dan Z'ye ryen bu sistemin yap talar olan MV'lerin ksa srede emekli olmalar ve lene kadar bu durumun aileleri ile birlikte sefa srmesini, smrlenlerin destek vermesinin yannda bu durumun farknda bile olmamas gerekten inanlmaz.
Neyse konumuza dnelim Montella neden kadroyu yanl kurdu?
Keke bu kadro sorguland kadar, bizleri ala mahkum eden kadrolarn yanl kadro olduunu da sorgulama dncesine sahip olabilseydik!!!
"yi insanlar cennete gider deil, yi insanlar nereye giderse oras cennet olur."
Yer mleri