https://x.com/hacii_gavur/status/180...TDUwM9FAQ&s=08
bakýn emekli tatil bile yapýyor mayo ayarlamýþ kendine
sorsan ahabe çoh iyi yönetiii
https://x.com/hacii_gavur/status/180...TDUwM9FAQ&s=08
bakýn emekli tatil bile yapýyor mayo ayarlamýþ kendine
sorsan ahabe çoh iyi yönetiii
Dolar bazinda 2000 dolar maas.pekii o dolar dijitalde ise .gercekte varmi yokmu.?kuantum gercekligine gore yok.ama baktiginda var.
Baþta size ait bir yazým hatasý zannettim ama...
"
Mahkemede ifade veren Ayþe Ateþ, Sinan Ateþ in kendisini öldürtmek için MHP li yöneticiler Ulvi Yönter ve Semih Yalçýn dan talimat alýndýðýný söyledi.
"
Çok deðiþik bir hâl aldý bu Sinan ATEÞ meselesi.
Gabriel Garcia Marquez'in Kýrmýzý Pazartesi romaný gibi yemin ederim.
Herkes biliyor cinayetin iþleneceðini, öyle bir umursamazlýk, aymazlýkla olacaðýný varýyor.
Öte yandan da; nedeni bilinmez bu meselenin neden bu kadar üzerine gidildi. Özgür ÖZEL de dahil belki MHP' nin, Ülkü Ocaklarýnýn ipliðini pazara çýkartýrýz diye sahiplendiler sanýrým ama...
Meseleyi örtbas etmek isteseler, düzinelerce örneðinde olduðu gibi unutulur giderdi. Birileri, birileri ile hesaplaþýyor ama... Vatandaþ olarak asla öðrenemeyeceðiz sanýrým.
Cinayetin hangi nedenle iþlenirse iþlensin, her türlüsünü karþýyýz elbet.
Ancak, gelinen noktada da sanýrsýn Sinan ATEÞ insan haklarý savunucusu, minnoþ bir insan… Kim bilir kaç kez “kendisine uygulanan tarifeye en azýndan þahitlik etmiþtir. “
Is'in en aci yonu, herkes kim'in bu cinayet emrini verdigini biliyor ve yargilar gibi yapiyor olmasi.
Bu cinayet sebekesi ortaya cikmak zorunda.
Ama bugun ama yarin yuce divanda.
Bu kadar akil disi yollarla bir koca parti intihar ediyor.
Ekonomik olarak, sosyal olarak, hukuksal olarak bu cemberden cikis imkaniniz yok, hic yoksa o gercek yargi gunune kadar sucunuzu hafifletin.
Yok.
Yine ayni yalan, ayni palavra ayni soygun.
Bir yonetim bu kadar aptal olabilir mi.
O gune kadar Allah vere de gelecek olanlar bunlari Ulus Meydaninda asmasin.
Hukuk'la oynarsaniz, sonuclarina katlanirsiniz.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri