Tüm forum sakinlerini uyarayým çeþme suyu içmeyin bir bardak su yüzunden pert oldum.
Tüm forum sakinlerini uyarayým çeþme suyu içmeyin bir bardak su yüzunden pert oldum.
Sabah sabah þerroyu 33 görüm ...Ne ayak derler ya ....
TAK Partinin bu Halka attýðý en büyük kazýk Hayvansal gýdalar baþta olmak üzere Temel Ýhtiyaç maddelerini dünya ortalamasýnýn x3 ,x2 katýna Orta ve Alt gelir grubuna kitlenmesi...Türkçesi alt gelir grubundan üst gelir grubuna zaruri ihtiyaçlar üzerinden SERVET transferine onay vermesidir...
10 kaðýt alan adamýn geçinememesinin temel nedeni budur...10K lýk adam bunu algýlayabilir mi!!!!!!!
Patron çýldýrdý hesabý bugünlerde marketler ( Carrefoursa, Þok, Migros) yoðun indirim kampanyalarý var.
Bugün Carrefoursa 'da yumuþatýcý,çamaþýr suyu,bisküvi, kek,gofret, çikolatada 2 al 1 ode var.
Gittim, Nestle Damak ve Eti hosbes aldým geldim.
Gazeteci Deniz Zeyrek Sözcü TV'deki Para Politika programýnda bugün Saray'da 15,30'da baþlayacak emeklilere zam toplantýsýna katýlacak olan bir AKP'li bakanýn lüks villasýna 60 bin liraya mangal satýn aldýðýný açýkladý.
Zeyrek bakanýn kim olduðunu açýklamadý ama ''villasý tadilatta ve bugün emeklilere zam toplantýsýna giriyor ''dedi
Abisi gibi konuþan ithal adam Ekonomik Krizin sebebi Emekleyenler ve Asgari ücretliler...Ben þahsen bu toplantýlardan þimdilik birþey çýkmayacaðýný oyalama ile yýl sonuna doðru bir adým atýlacaðýný düþünüyorum...Þimþeðin yerinde olsam kesinlikle kaya gibi sert dururum...
Yer Ýmleri