Yahu þaban maban boþver bunlarý.Bak kuvvet falan diyorsun hukuða karþý bir þey yapamaz diyorsun kanunda ne varsa o diyorsun.E o zaman ibrahim çiftçi doðan öz ü öldürdü.Görgü tanýklarý var itiraf etti yargýlandý idam aldý.Ama o bahsettiðim KUVVET idam edilmesin dedi ve idam edilmedi.Þimdi böyle hukuk üstü bir KUVVET memleketimizde varmý yok mu onu yaz da konu somutlaþsýn.
Memlekette hukuk normu falan yok ,eskiden de yoktu þimdi de yok.Þahsi kanaatim bu.Hadi hepten yok demiyeyim de çok çok zayýf diyeyim.
Bu arada þaban diye yazmaný ayýpladým,forum etiðine göre hoþ olmadý.Reha beye de demiþ olsan bana da demiþ olsan tartýþma adabýna göre gereksiz bir söylem oldu yakýþmadý.Özür bekliyorum diyeceðim de eski tartýþmalarýmýzdan biliyorum gereksiz bir beklenti olacak neyse)))))))))))
Neyse bu topiðin müdavimleri hepsi tecrübeli vatandaþlardýr.Eminim neyin nasýl iþlediðini gayet iyi biliyorlardýr.Bizde hukuk iþi örümcek aðý gibi sineksen yakalanýrsýn örümcek gelir seni yer kuþsan deler geçersin örümcek var mý yok mu anlamazsýn bilmezsin bile .Maalesef durum bu.
Yer Ýmleri