Uydurma hikayelerin aga babasinin kim oldugunu millet biliyor.
Feto iti ile birlikte yurudunuz o yagmurlarda.
Yalani, algi yaratmayi siyasetin asil islevi haline getiriniz.
17/25 de suc ustu edilen paralari, hic yasanmamis gibi faizi ile hirsizlara iade ettiniz.
Biraz haysiyet sahibi olan biri bunlari yazmaz, yazamaz.
Kafanizin almadigi sosyal medyanin gucu.
Bunu yenemeyeceksiniz.
Yargilanip mahkum olacaksiniz.
Dilerim onurlu bir yargicin mahkemesine dusersiniz.
O size anlatir, yalani, dolani, cokmeyi,rant'i.
Az kaldi.
Son düzenleme : Tinaz; 23-08-2024 saat: 22:12.
1821.60 GAYME!
Eþþeðin þeysine su kaçýrdýlar artýk!
Bu para nedir derseniz, araç muayene haracý.
Neredeyse 5 kuruþ iþletme gideri olmayan, TÜVTÜRK soygunu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Cenin pozisyonunda ellerimizle yüzümüzü kafamýzý kapattýk bekliyoruz dayaðýn bitmesini, sürekli tekmeyle, yumrukla , sopayla vuruyorlar, yorulmalarýný bekliyoruz, artýk dayak bitsin diye.
Her olumsuz þeyde dayak artýyor, hiç bir olumlu þeyde durmuyorlar. Mehmet Þimþek istifa etti demiþler, Hizbullah saldýrmýþ, Suriye'de devriyelerimiz baþlamýþ., üstüne konkordatolar , resesyon, yüksek faiz, düþük kur,..... Bitmez....
Bu "Mehmet Þimþek istifa etti pazartesi görürsünüz" diyen kiþi twitter da Cemal Engin yurt ismindeki eski MHP'li milletvekili , ben bu adamý MHp li Sadi Somuncuoðlu nu tehdit edip korumasýný döverken hatýrlýyorum bir de sonradan inkar etti, "töremiz çalýþýr " dediði kulaklarýmda, mecliste de, o dönem bazý CHP mv lerini yumruklamýþtý ve Cüneyt Canveri de saðlam dövmüþtü hatýrladýðým..
Ben yeniden milletvekili olduðunu bilmiyordum ama sayýn CHP mýz sayesinde demokrat partiden milletvekili seçilmiþ atlamýþým düzeltiyorum..
Vay anasýný arkadaþ Cemal Engin yurt sayesinde de para kaybettik ........
Yer Ýmleri