Harika yazý þu iki nokta bence aþýrý aþýrý önemli. Müthiþ bir baský oluþturmaya baþladýlar. En basitinden konkordatolar patladý diye bi vavelya çýkardýlar. Geçen sene 1400 imiþ bu sene ilk 7 ayda 1700 mü ne olmuþ. Ama yapýlmak istenen faizleri indir yoksa batacaz iþçi çýkaracaðýz herþey çok kotü olacak tehditi. Erdoðan ve Þimþek buna ne kadar dayanabilir bilinmez. Bence bütün piyasa buna kilitlenmiþ durumda. Erdoðan geri dönüþ yok ýsrarla devam batan batacak herkese bakamayýz dediði an piyasa göçer. (göçertirler yani istediklerini alamayýnca) Yok tam tersini derse NAS a geri dönülürse borsa 30.000 de olur 50.000 de dolarda 100 de olur 300 de.
Benim gözlemlediðim. Bu ülke de zengin hardcore yollardan zengin olmuþtur. Vergi vermez af ister ucuz kredi pahalý dolar ister destek af prim desteði nerede ise cebime para koy der. Ben yine bu yola sapýlacaðýna daha fazla ihtimal veriyorum kendi adýma.
Yukarýda istediklerini alamayýnca dedik di ya. Hep aldýlar bugüne kadar. Ama tehdit ile ama lobi ile ama da gerçekten göçerterek.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri