Son 3 ay takas.!!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Son 3 ay takas.!!!
Ben bu gerçekleþen iþlem takaslarýndan þunu anlýyorum; mal Oyak Yatýrým tarafýndan toplanýyor zaten hergün alýcý tarafýnda! ama saklama takasýnda Oyak Yatýrýmýn bu mallarý tutmayýp Yatýrým Fonlarýna virmanlandýðý görülüyor!
Aslýnda takaslara bu þekilde bakýlmasý hatalý oluyor! nedeni sonrasýnda bu mallar virmanlanabiliyor, o yüzden saklamasýna bakýlmasý daha doðru olur!
Þu da bir gerçek mal toplanýyor görünsede, 60 tl dan beri düþüyor, bu durumda aklýma açýða satýþ yapýldýðýný getiriyor maalasef!
Doðrudur Ereðli yatýrým fonlarý tarafýndan toplanýyor, ancak hisse 60 TL ye giderkende Oyak yatýrým tarafýndan çok hacimli toplandý ve fonlara virmanlandý, ayrýca bu yeni kurulan Oyak iþtirakleri fonu da olabilir, son 3 aylýk dönemde hisse 60 TL’ yi gördü, takasta görüldüðü gibi bu dönemde Oyak yatýrým çok güçlü alým yaptý. Hissede düþüþ düþük hacimli oldu. Bir antidamping haberi herþeyi deðiþtirecektir. YTD
Hocam biz açýða satýþ kapalý biliyoruz ama arka planda açýða satýþ hâlâ oluyor sanýyorum.
Cuma günü MKK dan gönderilen bilgi mailine bakýn, aracý kurum tarafýndan benim hesabýmdan 1129 lot rehin verilmiþ, aslýnda diðer hesaplarýna bloke koymuþtum ama buradaki hesabýmda kredili iþlem limiti olduðu için bloke koyamýyorum ve hemen hemen her gün hisselerimin rehin verildiðine dair bilgi mailleri alýyorum.
En kýsa zamanda krediyi kapatýp buraya da bloke koyacaðým, yani þikayet edilebiliyor mu bilemiyorum ama aslýnda herkesin hisselerine bloke koymasý lazým. Adamlar bizim hissemizi bize satarak fiyatýný düþürüyor.
Nasýl bir sistem anlamýyorum, bize yasak olan kural baþkalarýna serbest mi, ayrýcalýklý olanlar mi var.?
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yazdýklarým yatýýrm tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri