Mataryus ve Tren yorumlarýnýz için teþekkür ederim, ben de sizin gibi düþünüyorum, yarýn 2.5 yýldýr tuttuðum Ereglilerin hepsini satýyorum.![]()
Mataryus ve Tren yorumlarýnýz için teþekkür ederim, ben de sizin gibi düþünüyorum, yarýn 2.5 yýldýr tuttuðum Ereglilerin hepsini satýyorum.![]()
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Vay yeni farkettim nakit akýþý pozitife dönmüþ neden acaba? dip notlara ayrýntýlý bakayým![]()
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yine toplanmýþ leþ kargalarý. Didik didik edin bakalým makyajlý ya. Bi de ironi yapýyor aklýnca, muazzam karlýlýðý olan þirket vs. diyerek. Herkes mal bi bunlar akýllý ya. Muazzam olan bir durum olmadýðýný biliyoruz, tüm beklenti iþlerin ve sektörün düzelmesi, marjlarýn toparlamasý yönünde. Riskler kadar beklentiler de var. Sanki bistte tüm þirketler kar rekoru kýrýyor da gelip burada eregl aþaðý eregl yukarý aðýzlarýndan düþüremediler.
Alem adamsýn TH. Þirket gece gündüz demeden 3 ay çalýþmýþ 800 milyon gibi devasa!!! bir kar rakamý göndermiþ sen bunu 10 dk içinde 150 milyon zarara çevirdin.Bende takýlýyorum dum zaten .
Bu arada sankim sankim 2008 öncesi gibi kokular falan geliyor ABD taraflarýndan.??? Biþiler piþiyor mu orada ?
Yer Ýmleri