her yer yeþil gibi. fedin 2024 rivayeti mi?
Hepinizin Kurban Bayramý mübarek olsun. Sonbahara kadar bana müsaade. Önce yurtdýþýndaki iþlerimi halledeceðim, akabinde de teknemle Ege adalarýný turlayacaðým. Buradaki katlýmým yüzünden baþýnýzý aðrýtýp sizleri husursuz ettim, bunun farkýndayým lütfen mazur görün. Ýnþallah EREGL yakýnda roketler de mutlu mesut olursunuz. Bol þans. TH 😊
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Teþekkürler Abi, iyi tatiller.
Ben hiç rahatsýz olmadým senin yazýlarýndan, temel bilgiler verdin burada.
Verdiðin bilgilerin doðruluðu ya da gereksizliði konularýnda itirazlar oldu, evet.
Burada kimseye; doðrudan; satýn ya da alýn demedin. Hep açýk sözlüydün.
"%90'ý finansal okur yazar olmayan KY kitlesinden faydalanmak.." istediðini açýk açýk yazdýn.
Ýnsanlarýn çoðunu rezil periþan eden, ama sana da para üstüne para kazandýran bu hükümete oy verdiðini de açýk açýk yazdýn. Bu þekliyle..
Eee..? Neyse.
Mutlu ve mesut..
"I'm only happy when it rains, I'm only happy when it's complicated.."
Bugünkü yükseliþin nedenini öðrenmiþ olduk. Tabi birileri yine herkesten önce biliyordu...
Trendhound baþta sana gýcýk olsam da sonradan tarzýna alýþtým ben de. Allah kaza bela vermesin, iyi bayramlar.
Emellerine ulaþamayanlara bye bye... Þortlar delik, yaz günü püfür püfür geçer. Kasým ayý dolar kuru 33.
Dinlemeyin su adamlari(matthias,fedor ve digerleri) malinizi alirlar elinizden dedik. Dinletemedik....
Matttreyuuuuuz
3,8%
Yer Ýmleri