Tarifeler 90 gün ertelenecek haberini yayýp,endeksi yükselttiler.
Beyaz Saray: Tarifelerin 90 gün erteleneceði haberi doðru deðil - CNBC
Tarifeler 90 gün ertelenecek haberini yayýp,endeksi yükselttiler.
Beyaz Saray: Tarifelerin 90 gün erteleneceði haberi doðru deðil - CNBC
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Sistem hepsinde SAT a döndü,
Tarifelerin Çin dýþýnda diðer ülkelerde 90 gün erteleneceði haberiyle pozitife geçti, yalanlanma haberiyle tekrar negatife döndü ve kapanýþ -%1.3 oldu, genede gün içi -%5 den pozitife geçmesi ve kapanýþ rakamý iyi bence!
VÝOP30 da pozitif kapanýþ yaptý!
Trump dün beyaz saray oval ofiste Netenyahu'nun yanýnda Tüekiye'yi övdü. Erdoðaný Seviyorum dedi.
Netenyahu'ya:"Türkiye 'ye karþý makul ol.." dedi.
Özetle; Netenyahu Erdoðan'ý Trump'a þikayet etti ama Umduðunu bulamadý..
Ytd..
Netenyahu, ordusu 3 cephede savaþan bir ülkenin acýmasýz baþkaný, haberleri izlersen palavra, þikayet, sýzlanma veya beddua ile pek iþlerinin olmadýðýný görürsün.
Trump Erdoðan'a seviyorum dediði için sevinçli olan bir kesim var. Ayný gün Gazze ile ilgili de bazý þeyler söyledi, orada yaþayanlar baþka ülkelre gitsin bizim de dahil olduðumuz yeni bir yapýlanma olacak dedi, zaten planlarýný videolu olarak açýklamýþlardý.
Ýkiliyi hem fikir olarak kabul ediyoruz bu durumda???
9.04.2025 Çarþamba günü 21.04 e dokunmasýna itirazým olmaz ama kýrmasýna itiraz ederim..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Borsalar, resesyon sýrasýnda tipik olarak birkaç ay boyunca keskin bir þekilde düþmeye devam eder, yaklaþýk altý ay sonra dibi görür ve genellikle ekonomi kendisini toparlamaya baþlamadan önce toparlanýr.
Resesyon tahminlerinin %80 e çýktýðý bir zamanda kumar oynamak son derece tehlikelidir.2008 krizinin dibinden alanlar inanýlmaz paralar kazandýlar.(Ben de dahil)
Yer Ýmleri