G5k4wx3WAAA828h.jpg
Altýn haberi piyasalara düþtüðünden beri satýyorlar.
O akþamki kapanýþ 29,18TL idi.
Þu an fiyat 23,34TL.
%17'ye yakýn bir düþüþ.
Kesintisiz kýrmýzý mum serisi.
Bir sürü kiþi de o gece kap haberi düþtüðünde feci coþku vermiþti, kaðýdýn kaderi deðiþecek gibi bir durum pompalanmýþtý.
Mevzu budur:
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Evet 24.34 olacaktý
Fos Altýn haberi geldiðinde benim aracý kurumdaki elemanlar hemen en yakýn müþterilerini arayýp müjdeyi vermiþti! Tavaný hesaplýyorlardý!
Benim arkadaþta beklenen haber sonunda geldi diye füzeli paylaþým yapmýþtý!
20 bin lot açýðý olan bense þaþýrmýþtým bu Altýn haberi yeni deðildi, haberde de ekonomik deðeri yok ibaresi vardý! Yinede etkilenmiþ moralim bozulmuþtu, haberi kullanmak isteyip Gapli açabilir, sonrasýnda verebilirlerdi!
O günkü tek üzüntüm -3 de açýklarý kapatýp -4 ü daha kaçýrmamdý!
En büyük þansýmda %7 lik düþüþe Açýk pozisyonumla yakalanmak oldu! -%5 civarý yedim, yoksa zarar daha büyük olacaktý,
Bu arada sürekli pozisyon deðiþtiriyorum, trade etmeye çalýþýyorum, Spottan AL-SAT ya da
SAT-AL yapýyorum, ya da Pay Vadelide LONG ve SHORT pozisyonu açýyorum!
2 yýllýk süreçte beklediðim sürece hem long hemde short pozisyonumdan hep kar yazdým! Bu testere piyasasý her pozisyona fýrsat verdi, sadece panik yapmayýp pozisyonunda ýsrarcý olacaksýn, yükseliþ ya da düþüþ bekleyeceksin!
Fos Altýn haberinden 2 gün önce Spottaki mallarý satmýþtým, fazla yükseldiðinden Açýða satýþ pozisyonu almýþtým, -7 düþüþte pozisyonumu kapatýp sonrasýnda Spottan mal aldým, zarar %5 civarý, umarým bu pozisyonumla uzun süreli bir iliþki yaþamam! Son 5 yýlda bütün ilþikilerim hep kýsa ömürlü oldu![]()
pastýrma rezervi bulalým tahtacý. Kap'ý hazýrla.
Yer Ýmleri