Seviyor arkadaþlar demek ki!
Sana burada biri kötü söz söylese ben de seni savunurum gayet doðal!
Sasa nickli arkadaþ Sn T.. küfür ve hakaret ettiðinde bana da saldýrýp aynýný yapacaðýný bildiðim halde Sasa’ya cevabýný vermiþtim. Adam 6 ay peþimi býrakmadý 😂 Sasa hissesi nanay olunca ortalarda bir daha görmedim.
Sasssaaaa
Sasasý olanýn tasasý olmazzz
Ytd
Tamý tamýna iðrenç fedor stili. düne kadar lanet edin adama þimdi de allah kaza bela falan. din diyanet.
Yancý yedek/yeni nickler oyunda. Þubatta yazdým fedor out dmrcelik in . Þimdi gördüðüm 2 yeni nick daha eklenmiþ ergotuvar mýdýr rainey midir nedir diðer 2 side Yazým stilleri birebir ayný.
Hayrola ne alkolü sen dini bütün bir arkadaþýmýzdýn. Kuran-ý kerim den falan ayetler paylaþýrdýn. Yancýn da zaten bilen bilir.
Ne iþ . eregl yüzünden dinden mi çýktýn. Yoksa yine!! öylesine söylenmiþ bir söz mü söyledin.
https://twitter.com/kartalizma72/sta...F84R3C_Z2ilZYQ
Ereðli grafik.
Gerçek deðerini bildiðiniz bir hisseyi zor zamanlarda sabýrla taþýyýn.
Arkadaþlar iyi bayramlar, iyi tatiler.
Ehtiyarlar fazla et yemesin.
![]()
eee Günaydýnn.
Bu fedor geçen senede çift nickden ceza yedi idi. Hatýrlarsýn.
Medwig bunu yakalamýþ bana forum kurallarý dersi veren adamýn cevabý. Haberim yoktu zaten de gizlemedim.Dedim ya iðrenç fedor stili nerede hangi nick yazsa anýnda anlarým.
Bu da nickini gizlemeyen adamýn foruma ÝLK!! mesajý. Ne yazmasýný beklersiniz. Merhabalar ben fedor bla bla falan deðil mi?
Rex dediði þimdiki xtrader o da ne hikmetse nick deðiþtirip gelmiþ.
Yer Ýmleri