Herkese günaydýn, bol kazançlar.
Fordoto'da durum kötü...Þirkette iþler ne durumda bilmem ama hisse fiyatlamasý can sýkýcý, 6 ay önceki fiyatýnda.
50 dolar olmasý þimdilik hayal olarak kalacak ...
Herkese günaydýn, bol kazançlar.
Fordoto'da durum kötü...Þirkette iþler ne durumda bilmem ama hisse fiyatlamasý can sýkýcý, 6 ay önceki fiyatýnda.
50 dolar olmasý þimdilik hayal olarak kalacak ...
Honda mýydý neydi öbürü de fabrikayý kapatýp gitmiþti geçenlerde.. Froto nasýl montaj yapýp istihdam saðlýyorsa byd de aynýsýný yapacak. Bence byd nin fabrika kurmasý genel anlamda olumlu. Frotonun satýþlarý 5-10% düþer belki ama piyasadaki vw, hyundai, kia, tofaþ grubu vs bütün markalarýn satýþlarý düþecek keþke daha çok marka gelip fabrika kursa.
Byd ile ilgilenmesi gereken ford ile tofaþ ýn global tarafý. Yereldeki þirketleri ilgilendiren bir durum yok. En fazla lot kimdeyse sorun onun sorunu yani
Global markalar olur da batarsa ( batmaz da olur ya hani) Koç, Ford ve stellantis ile olan anlaþmasýný sonlandýrýr fabrikalarý çinli markalara verir olur biter. Üretim yine devam eder biz de temettüleri yeriz.
Ayný senaryo doas için de geçerli, hatta onun iþi daha da kolay.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri