YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
EREGL Vadelisi, burada short avantajlı görünüyor, piyasa longlamış,
EREGL Vadelisi, dengeli görünüyor,
EREGL dünkü Vadelisi,
@Mathias, EREGL Vadelisine de bakmak konusunda haklısınız, Vadeli tarafında Short ya da Long un üzerine gidilecek bir durum göremedim takaslar dengeli görünüyor! Siz farklı birşey gördünüz mü!
EREGL günlük, BofA EREGL yi ve piyasayı aldı götürdü gene!
EREGL eşleşmesi, BofA 1 mlyn lot daha aldı,
EREGL günlük, Y/F bekliyordum ama BofA aldı,
Originally Posted by berkimcans EREGL günlük, Y/F bekliyordum ama BofA aldı, Yarında lop lop satar hocam, bence endeks mühendisliği yapıyor Ereğli üzerinden.. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri