As bayraklari as, efsane geri döndü, uyuyan dev uyandý..[emoji322][emoji3060]
Biz begendik ama bakalým pala beðendi mi..[emoji16][emoji16]
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yazdýklarým yatýýrm tavsiyesi deðildir.
bunlar yarýn yediriler hisseleri.....bunlarýn haberi olmadan hisse mi alýr sepek....sizden önce bilançoyu biliyorlar .....yükselsin hele yarýn þortlarý sýralarým uygun yerden açsýn hele...zamaný gelsin ereðli ihya olur...ama þimdi deðil zamaný var bana göre.....
Demir cevheri vadeli iþlemleri, zayýf talep ve Çin'deki yüksek stoklarýn temel çelik üretim bileþeni üzerinde baský oluþturmasýyla geriledi. Talep azlýðý var ...sadece Hindistanda az talep var.....Türkiye ise inþaat yerler de sürünüyor malef.....
Arkadaþlar eregl bilançosu çok kötü. Bence en iyisi 1500 lira hedef verilen Froto almak. Ama yine de siz bilirsiniz ytd...
Þaka bir yana, Koç holding in sabancýnýn zarar yazdýðý ortamda iki çeyrektir iyi gidiyor þirket. Eregl zamaný deðilse borsa zamaný da deðil þu an mevcut risklerle. Thyao 0.7 pd/dd olmuþ, iyi bilanço var, maymun þu bu diyip basýyorlar hala. E ortadoðu karýþýk. Çin bitik. Türkiye batýk.
Ne duruyorsun öyleyse bakkal amca? Mevduat yapsana, mevduat yapsana.
EREGL 2024/2. çeyrekte 4.39 milyar tl kar açýkladý, bir önceki çeyrekte 5.60 milyar tl kar açýklamýþtý,
Geçen yýl ise 2023/2. çeyrekte 3.9 milyar zarar açýklamýþtý,
EREGL 2024/2. çeyrek kar beklentileri: Bu durumda beklentilerin üzerinde ve geçen yýla göre zarardan kara geçmiþ oldu! Hepimize Hayýrlý olsun!
![]()
Kendim incelemedim ama fintables yorumlarda 2,5 milyar ertelenmiþ vergi geliri var þeklinde birþeyler gördüm.
Bunu netleþtirmek lazým.
Yer Ýmleri