Borsa 1500 den 11.500 e gelirken eregl tamamen yerinde saydý. Bu tahtada büyük bir stres olduðunu gösteriyor.Borsanýn bütün yukar hareketlerine ayak uyduramýyor. Nedenini yazdýk. Borsa olurda buradan toparlar ise (günlük de macd aðustos 2023 den beri zayýflýk gösteriyor ve ilk kez eksi 200 dedi) eregl yine en en en geride olacaktýr. Hatta eregl yi o þekilde programlamýþlar ki (daha evvel yazdým hatta viop topiðinde de isteyen incelesin diye not düþtüm) en son eregl rallisi geliyor sonrasýnda hem borsa hem eregl birden göçüyor.
Burada da borsada finish i eregl altýn hikayesi ile mi yapacak yollu sordum idi. eregl nin kalýcý bir trend e baþlamasý için borsa ile birlikte iyice çok saðlam diplemesi lazým . Sonrasýnda borsadaki toparlanmada en önde koþacaktýr. Ama nereye . max 3 dolara yine. Ötesi yine olmaz. 3 dolarda satabilmeleri içinde 1 dolar ve altýndan toplamalarý lazým. Benim penceremden durum budur. 1.8 dolarda iken de bulaþmam altýn maltýn falan dedim 1.4 dolarda da ayný görüþteyim.
Enseyi karartmayýn þu piyasadaki dalgalanmadan sonra
Ereðli atbasý gidecek endekste
ilk çeyrek 1.60
ikinci çeyrek 1.25 hbk
Minimum 2 lira demeddü cepte.
Son 2 çeyrek de 2.5 hbk getirse
seneye 4 tele kýlçýksýz vergisiz demeddü hayýrlý olsun
ytd
Bilanço kötü diyenlere bakmayýn.. Gayet iyi... Ve ilerisi için çok umut veriyor... Sektör düzelmeye baþlayýnca üç haneleri rahat görür diye düþünüyorum...
Daha öncede yazdým, bu iþ bi iki günlük iþ deðil...Endeksin dönüþünde ilk dönen kaðýtlardan olacaktýr bence... Boþ verin kimin ne yazdýðýný.... Olumsuz adam borsada para kazanamaz... Sabreden ve bekleyen kazanacak ..Hep böyle oldu...
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri