Kesinlikle katýlýyorum, Para oturarak kazanýlýr, Ereðli ucuz ötesi , piyasa deðeri 5 milyar dolar, altýn madeni olayýný ( bu olay bütün deðerlemeleri deðiþtirecektir), demir cevheri madeni yatýrýmý , enerji yatýrýmlarý vs. dikkate aldýðýnýzda ve global çelik fiyatlarýnýn dip yaptýðý bir dönemde böylesi bir kar açýklamasý önemli, gelecek ile ilgili umutlu olmamak için hiç bir neden yok. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Her girdiðimde baþlýkta seni görüyorum aziz petrik.
Girdiðim baþlýklar da çökmüþ olan þirketler...
Fort Tüpraþ ereyli.
Dost musun düþman mýsýn?
40 civarýnda girip yaklaþýk 3 ay sonra 48de çýkmýþtým.
Bilinçli deðil tamamen rastgele oldu...
Tekrar girmeye de cesaret edemiyorum.
Bilanço yorumlarýný okumaya geldim ki yine aziz petrik...
Herkese bol kazançlar dilerim.
Bütün endeks çöküyor. Eregl napsýn. Kader utansýn.
Yýkýllmadýmm
Ayakktayýmm
Lotlarýmla
baþþ baþaaaayýmm
ereglinin daha zamaný var basmalarý çok normal bas topla yataya baðla süreci tememttücülere büyük fýrsat 2025 ortalarýna belki sonalrýna doðru veya 1-2 sene içinde koþullar deðiþtiðinde bambaþka bir resim çizecektir, diye düþünüyorum uzun vadecileri pasif prtfoy yöentimi analyýþýný benimseyenelri asla üzmez zararda da kardada oturmasýný bilen bes mantýðýyla hareket eden temettücüleri asla üzmez her þirketin iyi kötü dönemelri olur önemli olan iyi þirketlerin kötü dönemlerini fýrsat olarak bilmek gerek yýlalrca zarar edip bun a raðmen füze misali 90 derece giden sýð kaðýtlarda vur kaça alýþmýþ millet eregliden de aynýsýný bekliyor( O SIÐ KAÐITLARDA ÇOÐU ZMAN KAÇAMAZLAR YA NEYSE ORALARA GÝRMÝYCEM) piyasada gel kardeþim seni köþe edeceðim diyecek deðil :D sabýr lazým ki ky nýn tek silahý sabýrdýr. geride býraktýðpý efsane dönemde kimse þikayet etmiyordu iyi günelrinde herkesin keyfi yerindeydi ...Önümüzdeki 1-2 snelik süreçte faizde nemalanan para vadesi bittiðinde faizlerde düþmeye baþlayýnca(ilk duraðý borsa olacaktýr)+ enflasyonun kýrýlmasý + faizlerin düþmeye baþlamasý sürecini muhakak bunalr gerçekleþmeden fiyatlayacaktýr. ama tüm bunlar hemen olmaz belli bir süreç gerek bunu ben biliyorsam fonlar bankalara yabancoý herkes biliyor oyun planýný ona göre kuruyor güzel günlerden önce sabrý olmayanlarý illa dökecekelr zaten... eregli de olmamasý gerekenleri ( 3 ayda 100 e katlasýn bekelntisi içinde olup bir þekilde elini klunu kaptýran kör cahilleri) illa dökecekelr kaçarý yok þu gereksizler faize maize gitsede kaðýt rahatlasa çok kasýyor :D
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
özkaynak karlýlýðýn bakýca gördüðüm pddd en fazla 1 eder þu an pddd 0,79 takribi yüzde 20-25 potansiyel varsayalým peki mevduat nedir? (tabi þu anki verielrine göre) yani iyi deðil iyileþme emarelerinin görüldüðü bilanço... hoplatacak bilanço deðil ama hoplatcak bilançolara gidiþte iyiye iþaret.. AMA GENEDE ÞU KOÞULALRDA BENCE GAYET BAÞARILI BÝR PERFORMANS gerçek anlamda iyi bilançoalr gelmeden önce zaten bu fiyatlarda olmayacaktýr...o zaman gerçek anlamda iyi bilanço geleceði anlaþýlþýr :D ytd
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýt derisinden post olmaz.
Yaðýna kýymayan, çöreðini yavan yer.
Gurkun cücüðü güzün sayýlýr.
4.5 tl temettü verebilir
Temettü verimine görede fiyat 63 civarý olabilir
Tabi madenler fiyatlanýrsa 3 haneli rakamlara gidebilir
Önemli olan kar edip temettü vermesi.
Yer Ýmleri