Originally Posted by
Culpable
Hisse.net uyelerinin icerisinde teknik ve temel olarak en zayif insan ile su twit leri atan kisiyi kiyaslarsak
Hissenet uyesi bu kisiden 100 kat daha iyidir

nerede ise 200k takipcisi olmus uzun zaman once youtube da bir videosu denk gelmisti 2 dakika sonra alt f4 yapmistim
https://www.youtube.com/watch?v=psaJWdZARC4&t=51s

Dusunsenize bu sahsi 200k kisi takip ediyor. su basliktan birisi video yapsa 10.000.000 takipcisi olmasi gerekiyor
EN BAÞARILI BORSA KANALI ORJÝNAL HESAP
@BorsaOrjinal
#eregl 5-10 yýlda kat kat gidince niye almadým diye o wc kaðýtlarý ile sel olacak göz yaþlarýný silsinler.
bu mesaji yazdiginda eregli 2.40$ dan islem goruyormus
Bu kiþiyi tanýmam yani kendisine karþý nötrüm(videoyu izleyene kadar öyleydim :D keþke alt f4 yapmayýp tamamný seyretseysniz 2. bölüm dahil) verdiðiniz linkten videosunu açýp izedim gerçektn faydalý bir þey yapmaya bir bilinç ve farkýndalýk kazandýrmaya çalýþtýðýný ve kötü niyetli olmadýðýný düþünüyorum nihayetinde adam normalde batý.k olan x hissesine gel uçacak kaçacak evi arabayý sat þunu al vs tiyo vs deyip mi,llete mal kakalamaya elindeki avucundakini almaya çalýþmýyor ki...ky nýn büyük fonlar karþýsýndaki en büyük avantajýný SAÐLAM ÞÝRKETLERDE sabýr ve birikim mantýðýný anlatýyor bu mantýkla hiç olmadý miniumum tl enflasayoýna karþý kendini korurur ky.... iþin sonunda bes mantýðýyla geleceðe dönük ufak birikimlerle birikim yapanlar belkide bilmeden arada dolar bazlý yüksek maliyetlenmesi uzun vadede dezavanataj olmayabilir nihayetinde ortalama maliyet yapýlýyor bu mantýkta ayrýca 5-10 yýl vadede ereglinin 4 dolara gelmeyeceðini de kimse iddia edemez . sizin tepe dediðiniz o 2.4 dolarlar belki gelecekte dip olur neden olmasýn??? bu olmayacak þey deðil ford 1997 de piyasa deðeri 1,1 milyar dolardý þu an yýllýk ortalama yüzde 9.2 dolar abzlý birleþik biyiümeyle 9.2 milyar dolar ayrýca bu tazr yatrýým anlayýþýnda 2.4 dolardan alsa alsa ne kadar alýr ki bir insan adam sigara parasýna ayda 30 lot diyor velevki 30 lotu 2.4 dolardan maliyetlenmiþ olsun ne kaybeder?....üstelik sigara býraktýrma bonuslu en büyük yatýrýmý en deðerli þeye saðlýða yaptýrýyor :D hem her þey de bir videoda anlatýlamaz ki birikim mantýðýnýna giren biri eninde sonunda kendi yolunu çizer üstüne koyar bilgi birkimini kaçýnýlmaz olarak arttýrýr dolarýda öðrenir temeli de tekniðide kendini gliþtirir en azýndan buna vesile oluyor yani biraz ön yargýlý bir persfektiften eleþtirmiþsiniz adamý üstelik adamýn metaforlar harika çok beðendim akýl teri falan diyor uslubu konuþmasý iyi tarzý anadoludan bizden gönüllere dokunuyor öyle kýravat takýp þirinlikler yaparak ekonomist geçinip milleti kündeye getirmeye çalýþmýyor bloomdakiler gibi.... bence bloom daki ky avcýsý karýncanýn belini incitmeden iþ gören kýravatlý ekooððnomistelre bin basar gayet samimi düzeyli akil gönle hitap eden ky tarafýnda biri söyleceklerim bu kadar :D
Son düzenleme : logologo; 19-08-2024 saat: 15:57.
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri