Cuma günü dünya borsalarý %1.5 yükselirken,bist,yalan haber manipülasyonu ile %2.5 düþmüþtü.
Pazartesi bunu telafi etmesi bekleniyor.Gün içinde %3-3.5 primler görebiliriz.
Cuma günü dünya borsalarý %1.5 yükselirken,bist,yalan haber manipülasyonu ile %2.5 düþmüþtü.
Pazartesi bunu telafi etmesi bekleniyor.Gün içinde %3-3.5 primler görebiliriz.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Günaydýn,
https://twitter.com/karun_f7/status/...aPjeSgOocRpayw
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
selamlar iyi haftalar herkese, amerika'da seçimler sonuçlanmadan sanýrým sektörün ne kadar sürüneceðini öngörmek çok güç. uzun vadeci de olsam, sepette beni yormayacak miktarlarda da bulunsa alternatif maliyet nedeniyle can sýkmamak gittikçe güçleþiyor þu son 3-4 yýldýr. bu psikolojinin gündelik hayatýma etkisi neredeyse yok diyebilirim ama bunlarý paylaþmak istedim diðer hissedar arkadaþlarla. þirketin deðerinin farkýnda olsam da özellikle 2017 sonrasý iktidar eksenine girmiþ bir yönetim anlayýþý da beni rahatsýz eden diðer þeylerden.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Fedor endekse yatýrým yaptý endeks resmen tarihi bir cokus yaþadý
EREÐLÝ hak ettiði yerde deðil 2022 fiyatlamasýnda
Bu sabah Çin de ve Asya da demir cevheri fiayatlarý yüzde 3.5 yukarý açýldý. ABD faiz indirimlerinin dünya büyümesine fiyatlandýrmasý yapýlýyor. Altýn / Gümüþ /Bakýr gibi deðerli metaller þahane yükseliþler yapmýþlardý. Þimdi Demir- Çelik -Çinko -Nikel vs gibi yarý kýymetliemtialar yükseliyor. Avustralya da demir cevheri çýkarma maliyetleri karþýlamaðýndan üretim durma aþamasýnda.
Ayrýca ülkemize Çinden ve Güney Asyadan gelen ucuz çelik için Anti Damping uygulamsýna geçiþ kaçýnýlmaz bir milli mesele halindedir. Þimþek efendi, ABD gibi elini tez tutup yönetmelik çýkarmalýdýr. Bu ülke için hayati bir meseledir.
Yer Ýmleri